IVANA ŠOPIĆ PATOSIRALA MAESTRALNOM IZJAVOM O STEFANU I MISICI: Brutalno ga ponizila, a Jovani poslala VAŽNU PORUKU!
Foto: Youtube

poentirala!

IVANA ŠOPIĆ PATOSIRALA MAESTRALNOM IZJAVOM O STEFANU I MISICI: Brutalno ga ponizila, a Jovani poslala VAŽNU PORUKU!

Bez dlake na jeziku prekomentarisala vezu bivšeg dečka i njegova sadašnje devojke!

Objavljeno:

Mnogi zadrugari upoređuju Karićevu vezu sa Jovanom i njegovom bivšom devojkom Ivanom Šopić, pa je i Marko Đedović imao komentar sa kojim su se mnogi složili.

Naime, Đedović je istakao da je Stefan imao mnogo burnije rasprave sa Ivanom, ali u manjem broju, dok sa Jovanom ima više raskida i svađa, a tek su na početku veze.

Jovana i Stefan
foto: Youtube

Šopićeva se oglasila i prokomentarisala je vezu bivšeg dečka i misice.

- Ne znam što Jovana ima potrebu da ponižava njegove bivše da bi ona ispala bolja. Ako Stefan Jovanu lažno optužuje za sve, kao što ona tvrdi, ne znam kako Jovani nije logično da je i bivše isto lažno optuživao? Treba samo da upotrebi logiku. Mada je i razumem, ni meni logika nije bila jača strana kada sam se zaljubila, ali ja sam se osećala voljeno i znala sam zašto gazim svoj ponos - izjavila je Ivana i dodaje:

Jovana i Stefan
foto: Youtube

- Šteta što ne može da se živi od Karićevih šlihtara i ulizica koje mu potvrđuju sve što on umisli. Svakako mislim da treba da ih bude dvoje u vezi, a ne 72. Neka ih ostave na miru, ti što mu sufliraju mu najviše zla nanose. Mića ga prati kao senka. Samo čekam jednog dana da mu donese nošu da k***. Ma cirkus Kolorado. Pored mene je bar bio svoj i nasmejan. Meni ga je sada žao, služi drugima kao eksperiment i marioneta. To ti je kao kad pacijent u ludari istripuje da je doktor jer nosi belu košulju, a ne konta da su mu ruke vezane - rekla je Ivana.

(Espreso/pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.