STEFAN KARIĆ KRIJE BIVŠU DEVOJKU U SVOJOJ KUĆI?! Dok u Zadruzi zavodi misicu, ONA GA ČEKA NAPOLJU, dokaz postoji!
Foto: Youtube

šok!

STEFAN KARIĆ KRIJE BIVŠU DEVOJKU U SVOJOJ KUĆI?! Dok u Zadruzi zavodi misicu, ONA GA ČEKA NAPOLJU, dokaz postoji!

Da li su u prijateljskom odnosu ili je posredi nešto više, ostaje nam da saznamo!

Objavljeno:

Ljubav Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević ponovo je na testu, ovaj put čini se nikad većem - naime, njih dvoje su u "Zadruzi" ponovo stavili tačku na svoju vezu zbog sve učestalijih rasprava i nerazumevanja, ali i pritiska od strane zadrugara koji se već nedeljama trude da ih rastave, po svaku cenu.

Iako su od početka veze imali punu podršku Jovaninog oca, ali i Stefanovog oca Osmana Karića, koji se u više navrata na najlepši mogući način izjašnjavao o potencijalnoj snaji - misici, njih dvoje su ponovo prekinuli (bar za sada). I dok Stefan i Jovana nailaze na, čini se, nikad više prepreka u svojoj ljubavi, njegov otac Osman održava kontakt sa bivšim snajkama, što je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama!

Naime, Osman je ostao u prijateljskom odnosu s Jelenom Pešić, bivšom učesnicom treće "Zadruge" i nekadašnjom izabranicom svog sina Stefana, sa kojom je zakazao susret. Njih dvoje su pozirali s osmehom na licu, a njegovi pratioci na različite načine interpretirali su ovu objavu - koja je pozadina svega, ostaje da saznamo.

Stefan Karić
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.