IZ ZADRUGE JE IZNELA PORUKU KOJU JE ŠA TRAŽIO DA PRENESE NJEGOVOJ ŽENI: Ivana Šašić otkriva sve o reperovom braku!
Foto: Facebook/ivana.sasicdrugiprofil

šok!

IZ ZADRUGE JE IZNELA PORUKU KOJU JE ŠA TRAŽIO DA PRENESE NJEGOVOJ ŽENI: Ivana Šašić otkriva sve o reperovom braku!

Divi se Nenadovoj ženi zbog načina na koji ona se nosi sa situacijom

Objavljeno:

Veza oženjenog repera Nenada Aleksića Ša i njegove ljubavnice Tare Simov nedeljama je glavna tema kako u „Zadruzi“ tako i van nje, a pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić kaže da ne može da razume ni da opravda potez svog bivšeg cimera.

Šašićeva je u razgovoru za „Alo“ otkrila da je u kontaktu sa Ivanom, reperovom još uvek zakonitom suprugom, i da joj se divi zbog načina na koji se nosi sa situacijom.

- Na izlasku iz „Zadruge“ pre dva meseca, Nenad mi je rekao da prenesem Ivani da je voli najviše na svetu i da sa Tarom nema ništa. Očigledno je da me je tada lagao, ali to je njegov izbor. Bilo me je sramota od njegove supruge dok sam joj prenosila poruke, jer je ona već tada sve videla i sve znala. Rekla mi je: „Ja njega poznajem, on se zaljubio i hvala tebi što pokušavaš da mi spaseš brak“. Sve je videla i sve je znala - rekla je pevačica na početku razgovora i dodala da ne bi volela da se nađe u koži reperove supruge.

Ivana Šašić
foto: youtubescreen

- Ne bih da ulazim u tu priču jer je reč o nečijem braku. Ali da se ja pitam i da sam ja na Ivaninom mestu, dobro bih naplatila svoju patnju. Ušla bih bagerom i rekla bih: „Аjde da vidimo ko je ko“. Moram da se ogradim i da kažem da nemam ništa protiv Tare. Nju ne komentаrišem - kaže Ivana i dodaje da teret krivice za rasturanje svog braka treba da ponese jedino Aleksić.

Iako se sa aktuelnim zadrugarima družila skoro četiri meseca, kako kaže, pojedine bivše cimere sada ne prepoznaje.

- Neke ljude u „Zadruzi“ skoro da ni ne prepoznajem i imam utisak kao da nisam ni bila u rijalitiju. Jovani Ljubisavljević sam među prvima dala vetar u leđa, nisam očekivala da će pogaziti svoju ljubav sa dečkom Lukom, ali to je njeno pravo. Jovana je okej devojka, ni u ludilu ne mogu da kažem da je loša, ali sada je sušta suprotnost od onoga kakva je bila dok sam ja bila u „Zadruzi“.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.