LUNA ĐOGANI POMENULA SLOBU I ZADRUGU 1: Sada joj je sve jasno, zapravo postoji potpuno DRUGA ISTINA!
Foto: Damir Dervišagić

opa

LUNA ĐOGANI POMENULA SLOBU I ZADRUGU 1: Sada joj je sve jasno, zapravo postoji potpuno DRUGA ISTINA!

Kad sam bila mlađa, mislila sam da emocije sve opravdavaju. Šta da vam pričam, sve ste već gledali

Objavljeno:

Luna Đogani je na svom kanalu na jutjubu odgovarala na pitanja obožavalaca, u jednom trenutku se osvrnula i na prvu sezonu Zadruge i aferu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, zbog koje je završila na stubu srama.

“Kad sam bila mlađa, mislila sam da emocije sve opravdavaju. Šta da vam pričam, sve ste već gledali. Sada znam da za sve postoji vreme i mesto i da moraš da budeš svestan posledica svojih postupaka”, rekla je Luna.

Sloba Radanović
foto: instagramscreen

“Ništa ne treba raditi po svaku cenu, a posebno ne pod izgovorom ‘zaljubila sam se’, a ja to ranije nisam praktikovala. Bila sam klinkica koja je sve svoje loše postupke opravdavala emocijama”, dodala je ona na to.

“Iz ove perspektive mogu da kažem da je jako bitno uključiti mozak i razmišljati o budućnosti, a ne samo o emocijama. Svako ima pravo da pogreši, ali isto tako ima pravo i da se promeni kada shvati svoje greške. Svesna sam koliko vredim, a pritom mislim da sam svesna i mana i vrlina koje posedujem, a smatram da je važno biti svestan i jednih i drugih”, zaključila je Đoganijeva.

(Espreso / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.