OSVANULE SLIKE! Zgodna učesnica Zadruge U ŠEMI SA bivšim Sanje Hurikejn?! Oglasila se za Espreso i OTKRILA ISTINU!
Foto: printscreen

opa!

OSVANULE SLIKE! Zgodna učesnica Zadruge U ŠEMI SA bivšim Sanje Hurikejn?! Oglasila se za Espreso i OTKRILA ISTINU!

Evo šta kaže o svom ljubavnom statusu.

Objavljeno:

U proteklom periodu, na društvenim mrežama bivši zadrugari Ivana Marinković i Nikola Đorđević često objavljuju zajedničke fotografije.

Zbog toga su krenule spekulacije da su njih dvoje sada zajedno. Da ne bi ta priča ostala na spekulacijama, mi smo kontaktirali Marinkovićevu i ona nam je otkrila šta je prava istina.

– Vidim da razni portali spekulišu o mom ljubavnom životu i da se trenutno nagađa da li je u pitanju Nikola ili neko drugi. Sve ovo meni stvara baš veliki pritisak, pogotovo što sam ja iz istih razloga sebe dovela u loše psihičko stanje u rijalitiju, a sada mi se to dešava i napolju. Dobijam razne poruke u kojima me ljudi napadaju i pišu gluposti. Dovoljno je samo da prelistam i bacim oko na pojedine komentare - rekla je Ivana za Espreso i potom se osvrnula na svoj odnos sa Đorđevićem.

– Što se tiče Nikole, mnogo se dobro družimo, provodimo vreme zajedno u istom društvu i super nam je. Nikola uvek ima dovoljno devojaka oko sebe. Ja sam njegova drugarica isključivo i to će tako ostati. Što se drugih nagađanja tiče, pojedini nikada neće saznati ništa vezano za moj privatni život koliko god se trudili, do onog trenutka dok ja ne budem želela da se to zna. Ovo je poslednji put da se ja oglašavam povodom ovakvih stvari i nadam se da je sve jasno.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.