LJUPA PANTOVIĆ BRUTALNO UNIŠTILA TARU SIMOV I ŠA: Raskrinkala ih do srži, u sve to umešala i Draganu Mitar!
Foto: Youtube

oštro

LJUPA PANTOVIĆ BRUTALNO UNIŠTILA TARU SIMOV I ŠA: Raskrinkala ih do srži, u sve to umešala i Draganu Mitar!

Bez dlake na jeziku...

Objavljeno: 22:51h

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na ''Red'' televiziji, kod Kendija i Pande, na iznenađenje mnogih gostovala je bivša zadrugarka, Ljuba Pantović. Nakon duge pauze posle ''Zadruge 2'', Ljuba se zgodnija nego ikad konačno pojavila na malim ekranima, gde je komentarisala sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4''.

Kako je popularna po svom britkom jeziku, osvrnula se na odnos Tare i Ša, gde uopđšte nije štedela svog prijatelja. Ljuba i Ša su bili cimeri u ''Farmi 4'' i ''Zadruzi 2'', privatno su u korektnim odnosima, ali nisu se družili u rijalitiju, jer kako ona kaže, on ne trpi kritiku.

Ljuba Pantović
foto: Youtube

-Nismo se družili u rijalitiju jer ja iskreno saspem ljudima sve u lice, a on ne trpi kritiku. Ja mu kažem neke stvari iskrneo i on se naljuti. Baš me briga, rekla sam ti šta i kako izgleda, pa ti radi šta hoćeš. Ja sam rekla ''Bože sačuvaj'', videla sam da je to sa Draganom Mitar u dvojci katastrofa, ali sa Draganom je bilo drugačije. Dragana jasno stavlja do znanja da se zeza, ne priča o ljubavi, zaljubljenosti, glupostima i nekim forama. I njoj sam tad rekla tebi ovo ne treba, jer je tad bila sa Sinišom - započela je Pantovićeva.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: RTV Pink printscreen

-Ovo sa Tarom je 500 puta gore i ozbiljnije i uvredljivije po one koji su napolju. Zvali su me da dam komentar, ali izbegavam. Generalno, situacija mi je bljak, utoliko pre što poznajem i njegovu Ivanu, koja je divna, vaspitana, gleda svoja posla, ne gura nos gde joj nije mesto, uvek ga podržava i sad jedna takva žena treba da gleda tako nešto. Upoznala sam je na kratko posle Zadruge, popili smo u Ivaninom salonu piće, jeli u meku, malo popričali i to je to, nema potrebe da se čujemo. Znam da ima ljudi koji im se predstavljaju kao prijatelji, ali nisu. Ta osoba je napolju, oglašava se kao prijajtelj, ali nije prijatelj ni Ivani ni Nenadu. Štaviše loži se na Ša - istakla je Ljuba i šokirala javnost.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.