KONAČNO ISPLIVAO SNIMAK: Pogledajte šta se desilo nakon što je Kristijan jurio NOŽEM na obezbeđenje!
Foto: Instagram

JEZIVO

KONAČNO ISPLIVAO SNIMAK: Pogledajte šta se desilo nakon što je Kristijan jurio NOŽEM na obezbeđenje!

Bilo je jezivo.

Objavljeno:

Sukob je eskalirao nakon što je Tara prebila Draganu Mitrović, zbog čega je, tokom posete Milana Miloševića, reagovao Kristijan. Dok je Dragana objašnjavala voditelju šta se desilo između njih dve, Tara ju je polila vodom, nakon čega se u svađu umešao Golubović i rekao: "Dosta je bilo, je**** vam majku sad, ako ti je ljubavnica priznaj, nemoj drugaricu da mi dira".

Sukob je bio sve gori i gori.

'Ajde da vidim ko će sad da me dira. Sad ću da izvadim prangiju iz šteka i da vam j***m mamu". Potom je, dok ga je obezbeđenje izvodilo iz kuće rekao:"Kunem se u dete, ubiću je!".

Kristijan Golubović
foto: Instagram

Obezbeđenje je pokušalo da zadrži Kristijana, ali je Tara krenula na njega sa makazama. Njih četvorica su pokušavala da je zadrže i otmu joj makaze iz ruku:

To dokazuje snimak koji se pojavio na internetu, a na kom se jasno vidi da je Golubović u pabu izvadio nož, a potom se zaleteo na obezbeđenje, u čemu su ga sprečavali cimeri.

Međutim, nekadašnji zatvorenik brzo se predomislio, te je nož vratio na mesto, setivši se, očigledno, da je čitava prostorija pokrivena kamerama, da se sve snima, i da bi zbog toga vrlo brzo ponovo mogao da se nađe iza rešetaka.

Sada je izašao snimak nakon što se Kristijan malo primiro i ostavio nož. U snimku on objašnjava kako je došlo do sukoba sa obezbeđenjem. On je imao problem sa jednim dečkom iz obezbeđenja koji ga je, kako on kaže, davio.

Pogledajte o čemu je reč od 07:00minuta :

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.