STIGLA LOVA IZ ZADRUGE: Dalila i Dejan su prvo pobegli, a sada ih je sačekalo IZNENAĐENJE u TAJNOM PREDMETU!
Foto: Printscreen

HIT

STIGLA LOVA IZ ZADRUGE: Dalila i Dejan su prvo pobegli, a sada ih je sačekalo IZNENAĐENJE u TAJNOM PREDMETU!

Dalila i njen suprug Dejan učestvovali su u Zadruzi 3 iz koje su pobegli

Objavljeno:

Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević bivši su učesnici Zadruge 3, oni su pobegli iz rijalitija u prošloj sezoni i samim tim nisu dobili honorar.

Danas, godinu dana od njihove diskvalifikacije, Dalili je stigla igračka koja je ostala u rijalitiju, a u njoj je naišla na veliko iznađenje.

Naime, Dalila se pohvalila na svom Instagramu gde je pokazala novac koji je našla u plišanoj igrački, tačnije to je novac koji su dobili od produkcije za nedeljni budžet.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

“Raspremajući garderober, naletim na svima dobro poznatu igračku koja je krasila naš krevet u “Zadruzi 3” i ujedno bila štek za novac. S obzirom da znate na koji način smo otišli iz “Zadruge”, par zadrugara nas je spakovalo i ujedno je uletela u odeću i naša igračka, a da niko nije uspeo da napipa novac. Iako su se svi trudili da pronađu u našoj odeći i novac, nisu uspeli”, napisala je rijaliti zvezda i dodala:

“Danas 21.02.2021. dobila sam par hiljada od svog Lile da kupim nešto zanimljivo. Inače, ovo su bili naši nedeljni budžeti koje nekad nismo uspeli da potrošimo jer je bila zajednička kupovina u kojoj bi samo jedna osoba išla po namirnice, a da nikada nije donela ono što svi traže jer je prosto nemoguće. Zbog toga mi nismo učestvovali u tome i sada smo bogatiji za 7-8 hiljada dinara. Šta biste vi uradili sa ovim novcem?”, pitala se ona, a komentari se samo nižu.

Podsetimo, Dalila i njen suprug Dejan učestvovali su u Zadruzi 3 iz koje su pobegli, a kasnije ih je veliki šef diskvalifikovao.

Da li će ući u Zadrugu 4, ostaje nam da vidimo.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.