OPAA, IMA SE, MOŽE SE: Iva procvetala nakon raskida, bogato častila sebe, pa sve objavila javno!
Foto: Printscreen

opaaa

OPAA, IMA SE, MOŽE SE: Iva procvetala nakon raskida, bogato častila sebe, pa sve objavila javno!

Došao je i taj dan da se mogu pohvaliti, vama ljudima, mojim vernim pratiocima, da mi se ispunila jedna od tih želja, a to je da sam sebi kupila auto svojom prvom ušteđevinom

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Iva Grgurić oduvek privlači veliku pažnju svojom aktivnošću na društvenim mrežama. Njena poslednja objava naišla je na sjajne reakcije.

Naime, Grgurićeva se pohvalila svojim pratiocima da se častila skupocenim poklonom. Iva je sebi kupila automobil, čija se vrednost procenjuje na više hiljada eura. Iva je uz fotografiju automobila napisala i poruku.

- Napokon se osećam zadovoljno, ispunjeno i sretno. I sami znate da sam na izlasku rekla da imam prve tri želje: stan, auto i posao. Došao je i taj dan da se mogu pohvaliti, vama ljudima, mojim vernim pratiocima, da mi se ispunila jedna od tih želja, a to je da sam sebi kupila auto svojom prvom ušteđevinom. Drago mi je da je to baš u sedmici Valentin dana. Svim mojim pratiocima želim da se volite i ispunjavate svoje želje - napisala je Iva uz fotografiju.

Iva Grgurić
foto: Printscreen

Podsetimo, Iva je pobedila u "Zadruzi 3", gde je i započela vezu sa Filipom Đukićem koja je nedavno okončana. Tim povodom Grgurićeva se oglasila i poručila:

- Dragi naši, želim da vas obavestim da Filip i ja nismo više zajedno. Želimo da se zahvalimo dragim ljudima koji su bili uz nas. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Ovo je težak period za oboje, shodno tome nećemo davati nikakve izjave - rekla je Iva tada.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.