IVANA ŠOPIĆ SVOJIM OŠTRIM ODGOVORIMA POKORILA TVITERAŠE: Nikad nisam rekla da sam MORALNA GROMADA, JA SAM LJUDINA!
Foto: Aleksandra Čolić

espreso tviter

IVANA ŠOPIĆ SVOJIM OŠTRIM ODGOVORIMA POKORILA TVITERAŠE: Nikad nisam rekla da sam MORALNA GROMADA, JA SAM LJUDINA!

"Šopićka se smeje kao draguljče" , bio je komentar jednog tviteraša

Objavljeno: 12:07h

Bivša učesnica rijalitija i voditeljka "Red TV" televizije, Ivana Šopić, prepoznatljiva je po svom britkom jeziku i po tome da ne preza ni od čega, a u rijalitiju je ostala upamćena po tome da je uvek imala specifično mišljenje i detaljne analize o svim dešavanjima, a i po raznim skandalima, turbulentnim vezama i žestokim raspravama.

U ovonedeljnoj epizodi emisije "Espreso tviter", Ivana je bila gost naše redakcije, i na sebi svojstven način odgovarala je na sve komentare sa Tvitera.

Ivana je dobila vrlo škakljiva pitanja, a interesantno je kako je baš na ta odgovarala samouvereno i u nekim slučajevima, ironično i odrešito.

Ivana Šopić
foto: Aleksandra Čolić

Sad u Zadruzi fali Šopićka da vrati bivše na fabrička podešavanja!

- Pa dobro, s obzirom kakvi su mi bivši, ja mislim da se oni nikada nisu ni makli dalje od svojih fabričkih podešavanja, tako da nema šta da ih vraćam, oni se nisu nimalo odmakli od njih.

Prošle sezone Šopićka i Pešićka, ove sezone Rešićka i Rialda moralne gromade!

- Nikada nisam rekla da sam moralna gromada. Ja sam ljudina, a moral ću da ostavim ovim finima, što će u starosti da plaču što su prokockali jedan jedinstveni život. - odbrusila je Ivana.

Nakon ovih odgovora, Ivana je pokazala koliko ume da bude opasna i "teška" na rečima, a kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu ispod. Uživajte uz fenomenalnu Ivanu Šopić:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.