TAKI NE MOŽE DA GLEDA ZADRUGU ZBOG MAJE: Degutantno je što ima intimne odnose, ona je BEOGRADSKO DETE!
Foto: Printscreen

STRAŠNO...

TAKI NE MOŽE DA GLEDA ZADRUGU ZBOG MAJE: Degutantno je što ima intimne odnose, ona je BEOGRADSKO DETE!

Ne zna kako da je opravda...

Objavljeno:

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, prokomentarisao je to što je njegova ćerka imala intimne odnose pred kamerama, te je istakao da je Milan Janković Čorba doprineo tome.

- Nije prijatno videti Maju kako vodi ljubav pred kamerama, zaista to ne gledam. Degutantno je što ima intimne odnose javno. U svojoj glavi sam utripovao da je gluma ili fotomontaža. Neprijatno je to svaki dan da se gleda. Ovo je 21. vek, beogradsko je dete i svaki dan je ovde haos u prestonici. Čorba je nju navukao na odnose, vulgarnosti koje joj je on upućivao nisu naivne.

Maja Marinković
foto: Printscreen Youtube

- Njoj se stvarno Čorba sviđa. Podseća je na bivšeg dečka. Janjuš je nju proganjao u kući, te je samim tim morala da kod Čorbe pronađe spas. Zaljubila se u njega. Loše je Čorba postupio prema Maji. Ima sestru, tvrdi da je patrijarhalno vaspitan, a onda vređa moju ćerku. Svačim se on bavio. Koristio oružje, prodavao neke nedozvoljene supstance. Oko Maje se sve vrti. Osuđuju je na sve strane, ali Janjuš je u prvoj sezoni bio sa dve devojke - rekao je on za "Super TV".

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.