LJUBA PANTOVIĆ BESNI ZBOG MUŠKARACA KOJI JOJ ŠALJU PROSTE PORUKE! Zapretila da će objaviti JAVNO sva imena!
Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

LJUBA PANTOVIĆ BESNI ZBOG MUŠKARACA KOJI JOJ ŠALJU PROSTE PORUKE! Zapretila da će objaviti JAVNO sva imena!

Nešto ranije otkrila je i da je angažovala advokata kako bi stala na kraj ovome

Objavljeno:

Ljuba Pantović već je govorila o stravičnim porukama koje dobija na društvenim mrežama, a sada je izgleda rešila da im odgovori malo žešće.

Ovim povodom oglasila se na Instagramu, uz poruku u kojoj navodi da će javno objavljivati profile korisnika i poruke koje joj stižu.

- Od sada ću objavljivati profile i poruke debila sa sve njihovim idiotlucima i debilizmima koje pišu... Stoko raspala, bar skinite te žene, verenice, trudnice, bebe i decu sa svojih profila... - napisala je Ljuba na storiju.

Ljuba Pantović
foto: Printscreen Instagam

Nešto ranije otkrila je i da je angažovala advokata kako bi stala na kraj ovome, a tada je napisala i sledeće:

- To što pretite u inboks (i dr*ate verovatno) vam neće ništa doneti osim policije na vratima.To što su vas roditelji zlostavljali ili vas deca pljuvala i tukla uškoli, nije moj problem, već problem psihijatrijskih ustanova... Ja se go*vnima ne bakćem, tako da du*ajte ga i pozdrav od mog advokata - napisala je ona tada.

Ljuba Pantović
foto: Printscreen Instagram

- Meni je jako žao dece koju su roditelji zlostavljali (oni su isključeni iz prethodnog storija), ali kad izrastu u duplikate zlostavljača i pomisle da mogu da nastave "lanac agresije i bezobrazluka", onda ih ne žalim uopšte! Onda sve đuture na prevaspitavanje i u zatvor... - dodala je tada na Instagramu.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.