DAVID LEČI TUGU U ALKOHOLU, ZANEMEO POSLE RASKIDA! On pije sam, dok se Ana bez vereničkog prstena provodi!
Foto: Printscreen

AU!

DAVID LEČI TUGU U ALKOHOLU, ZANEMEO POSLE RASKIDA! On pije sam, dok se Ana bez vereničkog prstena provodi!

Nije mu lako

Objavljeno:

Kao bomba je odjeknula nedavno vest da su Ana Korać i David Dragojević rešili da stave tačku na svoju vezu. Iako su se verili i mnogi su mislili da će uskoro stati na ludi kamen, njih dvoje su iznenada rešili da živote nastave odvojeno.

Ni Ana ni David se nisu oglašavali za medije povodom raskida, a sada je Dragojević pokazao šta radi otkako više nije sa Koraćevom.

Naime, on je objavio sliku na kojoj se vidi da uživa u gledanju televizije, a jedan detalj koji su mnogi primetili jeste da se na stolu nalazi jedna čaša vina. Izgleda da David uživa u samoći.

David Dragojević
foto: instagramscreen

Podsetimo, Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju romansu tokom druge sezone "Zadruge" i važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Davidov drug, rijaliti učesnik i fudbaler, Lazar Jeremić prokomentarisao je za medije kako se David oseća nakon raskida:

Ana Korać
foto: Printscreen Instagram

- Naravno da nije dobro, ko može biti dobro kad pukne nešto što je trajalo dve godine i kome si dao sve i za koga si bio tu i posvetio mu ceo svoj život. Na svaki mogući način si nešto pružio, odakle, šta i kako se ne dovodi u pitanje - rekao je Jeremić.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.