OPASNO ZARATILE BIVŠE PARTNERKE, nikad žešća svađa! Matora poručila Sanji: Ti znaš da te držim u šaci! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

haos u zadruzi

OPASNO ZARATILE BIVŠE PARTNERKE, nikad žešća svađa! Matora poručila Sanji: Ti znaš da te držim u šaci! (VIDEO)

- Ti mene komentarišeš, ti si meni nebitna ovde - rekla je Sanja.

Objavljeno:

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora danas su se ponovo započele svađu. Najpre je Vladimir Tomović isprozivao Sanju.

- Ja menjam iskaz, Sanja mi je bila na umu a ne Fran, nego ste me zbunili. Ona je ciljano pustila Matoru ovde jer je znala da će da napravi neku priču i ne pecaj se na sitne mamce, imam ja krupniji - dodao je Vladimir.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen

- Kako vas nije sramota, ja tebe nisam ni poznavala, a Matoru je udario kompleks jer sam ja nastavila, a ona je psihopata! Vladimire, ti si ološ i ja nisam glupa i vidim kakvu mi smicalicu pravite. I kad dođe vreme, ja ću da kažem šta imam, a oni će videti tvoje pravo lice- rekla je Sanja.

- Ja nisam rekla šta sam imala, i znaš sve, a ja neću da pričam i ja ispadam psihopata jer ne želim da pričam, i kada bi progovorila bila bih gora od tebe, ali neću - rekla je Matora, pa dodala:

Sanja Stanković
foto: Youtubescreen

- Ti znaš da si pričala napolju da ćeš napraviti priču sa Franom, mogu da dokažem i znam da si u januaru... I zato ga spominjem šta si radila - dodala je Matora.

- Ona je meni rekla da ne opravdava honorar i ona se nikada neće otarasiti Anđela i te priče i sve ovo radi jer zna da ja imam emocije prema njoj - rekla je Matora.

- Ti mene komentarišeš, ti si meni nebitna ovde - rekla je Sanja.

- Ti znaš da te držim u šaci, i da imam poruke i žali se Čorbi kako ne znaš šta će da izađe na guglu - dodala je Matora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.