TUGA VELIKA! Bivšoj zadrugarki preminula majka i ona prikazala sve detalje sa sahrane!
Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO

TUGA VELIKA! Bivšoj zadrugarki preminula majka i ona prikazala sve detalje sa sahrane!

Zadrugarka od smrti majke sve objavljuje na Instagramu, pa je ovog puta objavila i svaki delić sahrane

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge" Nina Babić juče je sahranila svoju majku, koja je preminula bog, kao mediji pišu, problema sa srcem.

Juče je sahranjena majka bivše zadrugarke, ali ono što je mnoge začudilo je detalj, da zadrugarka od smrti majke sve objavljuje na Instagramu, pa je ovog puta objavila i svaki delić sahrane, iako ne znamo zašto bi neko ostavljao takve uspomene na svom Instagram profilu, poput uguranih cigareta u zemlju, samog grobnog mesta, pa i same Nine koja drži ruku na zemlji ispod koje počiva Slađana:

- Počivaj u miru, anđele moj. Otišla si da se osmoriš. Hvala ti za sve i još nešto, volim te. Volim te toliko da bih crkla sad, a znam da želiš od mene da budem jaka kao što si ti bila. Nikad te neću izneveriti i nikad neću obraz ukinuti. Ponosna sam što si mi ti majka. Žena, majka, kraljica, žena lav, borac. Žena, majka, tata… Ta žena mi je sve zamenila i nikad mi nije dlaka sa glave falila pored nje. Mama, voli te tvoj anđelčić - napisala je Nina u opisu slika koje je objavila na svom Instagram profilu.

Reči podrške se samo nižu u komentarima, ali, ruku na srce, previše je podelila sa svojim pratiocima, ipak, složićete se, ovakvi trenuci treba da ostanu u porodičnoj privatnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.