ZBOG OVOG SNIMKA CEO BALKAN PLAČE OD SMEHA! Zadruga 4 će biti obeležna OVOM scenom, pa HIT!
Foto: printscreen

ZADRUGA

ZBOG OVOG SNIMKA CEO BALKAN PLAČE OD SMEHA! Zadruga 4 će biti obeležna OVOM scenom, pa HIT!

Bukvalno bi mi trebalo još 20 tanjira šlaga, mnogima sam se zamerila. Danas su me dve drage osobe iznervirale, ali postoji neka druga osoba, koja mi je bila jako draga i upoznala sam je pre rijalitija

Objavljeno: 18:32h

Zadrugari se i dalje igraju sa šlagom, istovremeno birajući osobu u kući koja ga najviše nervira, a na redu bila je Ermina Pašović:

Bukvalno bi mi trebalo još 20 tanjira šlaga, mnogima sam se zamerila. Danas su me dve drage osobe iznervirale, ali postoji neka druga osoba, koja mi je bila jako draga i upoznala sam je pre rijalitija. Već se desilo da mi je ta osoba sve opsovala i spomenula dete. Mića i Bora su me vređali na najniži način, ja se na Boru jesam sažalila, ali mu nisam oprostila, niti ću - zaključila je Ermina.

Kajem se što sam joj rekao to za dete, ni ne sećam se sada, kajem se i sramota me je zbog sebe, kao što mi je sada žao zbog Ane, iako je ono za Mileta istina, svako može da mi zalepi šlag, ovo je igra - komentarisao je Bora.

Već sam očekivala ovo, jer sam sumnjala da će meni zalepiti šlag. Ona je rekla da me je volela, ali mislim da ne možeš izgovoriti onakve stvari osobi koju voliš. Moj zaključak je da je ona zaljubljena u Boru - dodala je Milica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.