ZADRUGARKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE O PARU! Toma nikad nije voleo Nadeždu, a ona je OPČINJENA njim! (VIDEO)
Foto: Printscreen

AU!

ZADRUGARKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE O PARU! Toma nikad nije voleo Nadeždu, a ona je OPČINJENA njim! (VIDEO)

Ne znam šta da kažem, on je budala, a ona je još veća budala - izjavila je Sandra za Tomu i Nadeždu.

Objavljeno:

Nakon kratkog uključenja u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, voditelj Darko Tanasijević ima još jednog sagovornika koji će ispričati, sigurno je, i te kako dosta toga, obzirom da je danima u nazad jedna od glavnijih tema u Beloj kući. Sa njim, u Šiša baru, našla se i Sandra Rešić.

Nadežda Biljić, Toma Panić
foto: Printscreen

- Kako posmatraš odnos Tome i Nadežde, čini se da si se malo povukla? Deluje da imate neki problem Nadežda i ti - bilo je pitanje.

- Više mi je to dosadno, nas dve smo par puta nastupale, nismo se družile, ili nešto. Bila sam joj podrška nekada. Imam ja neki problem sa njom, jer je jednom naš zajednički prijatelj mene nazvao, kada se ona potukla sa Tomom prvi put. On me pitao šta da radi, i ja sam se njoj javila, i rekla sam joj da sam tu. Ona se sutradan opet pomirila sa njim, onda je svašta bilo na portalima, i ja sam je otpratila sa instagrama, i rekla joj da mi se ne javlja više. Ona je opčinjena Tomom, a on je ne voli - rekla je Sandra.

Paula Hubin, toma panić
foto: Printscreen

- Sve ono što je Paula iznela, kako to komentarišeš? - bilo je naredno pitanje.

- Ja zato ne pričam ništa, do juče je bila kraljica, a sada je nervozna, samo što nije rekao da je nikada nije ni voleo. Ne znam šta da kažem, on je budala, a ona je još veća budala. Ja sam na primer, Boru osudila, ali sam više ljuta na Milicu koja mu se stalno vraća. Ja sam jedno veče čula šta joj je Toma sve rekao, a on joj posle pet minuta meri šećer, a pritom vidim da ona sama to ume. Ona je zavisna od njega - nastavila je Rešićeva .

- Može li nešto da joj vrati samopouzdanje? - nastavio je voditelj.

- Ovde ne, jer dosta vremena provodi sa njim, a ovde ljude ne interesuju tuđi problemi - dodala je Rešićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.