RIALDIN DRUG PUSTIO JEZIK! Nije znao za granicu pa rekao ŠOKANTNE detalje iz njenog života!
Foto: Printscreen

AUUUU!

RIALDIN DRUG PUSTIO JEZIK! Nije znao za granicu pa rekao ŠOKANTNE detalje iz njenog života!

Nikola Glišić, drug Rialde Karahasanović je gostovao u emisiji, pa je je na samom startu komentarisao odnos Rialde i Alena i istakao kako smatra da su oni samo drugari, a dodao je i da podržava Rialdinu vezu sa Kenanom.

Objavljeno:

- Mislim da su samo oni drugari. Druže se od početka, on je podržava i mislim da tu ne može ništa da bude. Mislim da on nije njen tip - rekao je Nikola i dodao:

- Kenan mi nije favorit, ali podržavam njihovu vezu - istakao je Glišić.

Kenan Tahirović je nedavno progovorio o vezi sa Rialdom i tom prilikom otkrio da uživaju u vezi koju su započeli pred kamerama.

zabava, estrada, zadruga, Kenan Tahirović, rialda Karahasanović
foto: Youtube printscreen

- Trenutno sam u fazi da mi nije drago što sam tu, ali biće sve dobro. Drago mi je što sam sa Rialdom. Kad sam ušao nisam je doživljavao, onda sam čuo da joj se sviđam, pa smo se družili i eto, desilo se što se desilo. Svakim danom nam je sve lepše i lepše, videćemo dokle. Nismo još u fazi da govorim šta mi smeta, ne bih je uslovljavao da nešto menja - rekao je Kenan.

- Nisam razmišljao o iznenađenju za mesečnicu. Radije ne bih, neka obeležimo dvomesečnicu ako se dogodi. Možda je prerano - rekao je Kenan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.