MENSUR AJDARPAŠIĆ BIO JE PRAVI FRAJER, A SAD SE SKROZ ZAPUSTIO: Snimljen u emisiji uživo, NE LIČI NA SEBE! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/mensurr

šok promena!

MENSUR AJDARPAŠIĆ BIO JE PRAVI FRAJER, A SAD SE SKROZ ZAPUSTIO: Snimljen u emisiji uživo, NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Svi jedva čekaju da ga vide u Beloj kući…

Objavljeno:

Mensur Ajdarpašić se oglasio pa progovorio o odnosu sa Minom Vrbaški. Otvorio je dušu, pa rekao sve.

– Ja sam u karantinu, nisam se oporavio od posledica kovida. Može se reći da se oporavljam, virus je nepredvidim. Dok ne budemo negativni, ne znamo šta može da se dogodi. Imam blagu upalu desnog plućnog krila – rekao je na početku Mensur pa dodao:

– Što se mene tiče, kod mene se nije ugasilo preko noći. Kod mene je potpuno prošlo, prirodno, bez teranja inata, ratova, hlađenja veštačkog. Prirodnim putem sam se oslobodio toga. Ja sam je voleo i bio zaljubljen. Vremenom sam shvatio da sam jednu od većih grešaka napravio kad je ta ljubav u pitanju. Ništa se tu nije specijalno dogodilo, što se već nije događalo u rijalitiju –

zabava, zadruga, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

– Ne možemo suditi po naslovima i ljudima. Naša ljubavna priča je bila puna svega, ne možemo donositi zaključke u odnosu na jednu stranu priče. Ljudi bez osnova i dokaza govore sve. Ja ću svoju stranu priče zadržati za sebe. Ja sebe poznajem najbolje. Ja znam istinu, nema veze sa pričom koju dotična plasira. Ukoliko ima osnova za tužbu, ja sam tu i ukoliko ima dokaza ja ću se odazvat tužbama i organima gonjenja. Što se tiče našeg odnosa, ja nisam neko ko se fizički obračunava sa ženama. Bilo je ljubomore. Osoba je samu sebe demantovala u dosta toga. Priča jedno, a postupci govore nešto drugo.Ja nju nikad nisam tukao.Nisam je udario nikada –

– Upavo sam rekao da ona samu sebe demantuje. Navodi da je bila maltretirana što je laž, da ona nije kriva ni za šta. Vidite sami iz njenog odnosa sa Carom. Iako je on jednim delom alfa mužijak, ona tu vodi glavnu reč. Isto joj se dešavalo sa svakim muškarcem kao sa mnom”, rekao je Mensur u emisiji “Premijera-vikend specijal.

Ono što se može primetiti da je Mensur tokom izolacije i lečenja od Kovida drastično promenio svoj izgled, pustio bradu i ugojio se.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.