NIKADA SE NISU NIGDE POJAVILE JAVNO! TAJNA PRIVATNOG ŽIVOTA LEPOG MIĆE: Ovo je SVE o njegovoj ženi i ćerki!
Foto: Printscreen

šok!

NIKADA SE NISU NIGDE POJAVILE JAVNO! TAJNA PRIVATNOG ŽIVOTA LEPOG MIĆE: Ovo je SVE o njegovoj ženi i ćerki!

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, niz godina unazad je veteran po rijaliti šou programima i svakako jedan od onih najjačih i najiritantnijih igrača, koji je uvek spreman da se dobro posvađa, ali i da zakuva čorbu većini svojih saigrača. On mnoge tajne zna o svakome, svi mu se poveravaju, glumi očinsku figuru mladima u rijalitiju, ali svoj život i svoje tajne krije i od zadrugara i od javnosti.

Objavljeno:

Naime, Mića tokom svakog svog boravka u rijalitiju - bila to "Farma" u kojoj je počeo da gradi karijeru rijaliti igrača ili sada "Zadruga", malo, skoro nikada, nije spominjao svoju porodicu. Ono što se samo zna je da ima ženu i ćerku, koje se tokom svih ovih godina njegovog učestvovanja nikada nisu pojavile u javnosti, niti su Mići ikada pružile podršku u nekoj emisiji. Postavlja se pitanje ne samo da li one toliko ne žele medijski da se eksponiraju pa ih nema ni na mapi, nego i zašto pevač nema ni prijatelje koji bi se oglasili?

Jednom prilikom je za jedan portal povodom toga čuveni stručnjak za za zvezde, astrolog Dušan Veličković, dao kompletnu pevačevu "istoriju", ujedno razrešivši nedoumice oko njegove porodice.

Lepi Mića
foto: Print Screen Youtube

- On je bolesno uvredljiv čovek, čovek koji bi sve dao za pare, čista prostitucija. Glumi neki moral, a nenormalno je gord bez ikakvog pokrića, stend up komičar pun zlobe i pakosti. Nije kompetentan za stvari o kojima hoće da morališe, samo blebeće i napada, ne ide kući iz rijalitija, priča o porodici koju niko nije video. Žena i ćerka se ne ponose njime, u ilegali su i sakrile su se u mišju rupu. Ja ne verujem da je on u prvom braku, sve je pod velikim velom tajne, i sve je laž, kao i njegov datum rođenja. Mislim da on uopšte i nije u braku, to je samo za javnost. On ima ženu na papiru, ali se razišao sa njom. Ćerka mu je promenila prezime i pobegla negde da ne znaju za nju. Ima spornu porodičnu karmu i u nekom prošlom životu je digao ruku na sebe. Vuče ozbiljne strahove i frustracije iz Bosne kroz život i u rijalitiju leči depresiju. On mora da bude tamo kako ne bi završio u Lazi, jer mu to dođe ko terapija. Ima ozbiljnu neurozu, i nije mu lako.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.