MARIJA KULIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU ZA ESPRESO.CO.RS: Najavila APSOLUTNI URAGAN, ovo će PAMTITI CELA NACIJA!
Foto: Sonja Spasić

šok intervju!

MARIJA KULIĆ PRED ULAZAK U ZADRUGU ZA ESPRESO.CO.RS: Najavila APSOLUTNI URAGAN, ovo će PAMTITI CELA NACIJA!

Rijaliti zvezda Marija Kulić nedavno je napustila "Zadrugu 2" zbog neodložnih obaveza, a za naš portal ekskluzivno je progovorila o povratku i šta misli o celokupnoj situaciji njene ćerke koja se proteklih nedelja odvijala u Beloj kući sa Zolom.

Objavljeno:
Ermin Biberović

Naime, zbog svih turbulentnih dešavanja između rijaliti para,ponovne trudnoće i abortusa ,žestokih svađa i fizičkih obračuna, odlučili smo da kontaktiramo Mariju za komentar i dobijemo informacije iz prve ruke.

foto: Damir Dervišagić

Danima unazad, spekuliše se da ćeš se vratiti u Belu kuću, da li je to istina i kada možemo da očekujemo ponovni ulazak?

Vraćam se ubrzo. Imam još par sitnih obaveza da završim, i nakon toga sam spremna za ulazak.

- Kako se zdravstveno osećate Siniša i ti, s obzirom da on pre nekoliko dana nije bio u stanju da da bilo kakav odgovor. Da li vas je sve ovo pogodilo?

Naravno da nas je sve ovo pogodilo. Najviše to što ima odnose na nacionalnoj televiziji. Mi to ne možemo, niti hoćemo da gledamo.

- Hoćeš li kontaktirati Zolinu majku i sa njom se konsultovati oko celokupne situacije?

Naravno da ne. Nemam šta s njom da razgovaram.

Pre par noći, tenzija između Zole i Miljane dostigla vrhunac te je došlo do fizičkog obračuna. Tom prilikom, na društvenim mrežama isplivao je snimak iz kupatile, gde se jasno vidi kako Zola zavrće Miljani ruke, a ona pokušava da se odbrani.

- Upitali smo Mariju za taj nemili događaj,a ona je dala oštar odgovor:

To on radi i inače. Sve ja znam. Nego, nije se nadao da će kamera u ogledalu snimiti ulaz kupatila,inače, da je znao, ne bi on to uradio. Folirant smrdljivi!

Marija nam je takođe rekla da je podnela i tužbe protiv nekoliko učesnika rijalitija.

Podnela sam dve kontratužbe u Miljanino ime, jedna ide Jovani Tomić Matoroj, a druga Marku Đedoviću. A podnela sam i tužbu protiv Kristijana Golubovića iz više razloga. Za uvrede koje je izrekao. Osim toga, dva puta je fizički nasrtao na mene, a Miljani je zbog njega oslabio sluh. Uzeo je tepsiju i lupao u nju pored Miljanine glave. Detetu i dalje pišti uho - kaže Marija Kulić, koja ističe da nije ishitreno postupila.

foto: Printscreen Youtube

Bliži nam se po mnogima najlepši period u godini, Nova godina i novogodišnja euforija, tako da smo odlučili da promenimo temu i time oraspoložimo Mariju.

- Po čemu ćeš pamtiti ovu godinu?

Trudiću se da je pamtim po lepim događajima, a ne po lošim. Bilo ih je dosta.

- Kako i s kim ćeš provesti Novogodišnju noć i da li imaš neku posebnu želju?

Novu godinu ću sada već definitivno provesti u Zadruzi, sa Miljanom, unukom Željkom i mojim bratom. Naravno, otići ću i na proslavu koju će organizovati Veliki šef, kako bih ispoštovala produkciju. Što se tiče želje, želim da svi ostanemo zdravi i da sledeće godina bude bolja i pozitivnija od ove!

Očigledno je da je ovo pravi trenutak za Marijinin povratak u Zadrugu, a kako će njeni cimeri i Miljana i Zola reagovati kada je budu ugledali na vratima imanja 19 - og decembra, ostaje nam da vidimo.

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.