GASTOZU PRETI ZATVOR ZBOG HAOSA U PAROVIMA?! Evo šta je odlučila produkcija, koji ŠOK!
Foto: Printscreen

PAROVI I HAOS

GASTOZU PRETI ZATVOR ZBOG HAOSA U PAROVIMA?! Evo šta je odlučila produkcija, koji ŠOK!

Učesnici su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, nezadovoljni uslovima u rijalitiju, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije Hepi

Objavljeno:

Prema poslednjim saznanjima, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji. Oni su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, nezadovoljni uslovima u rijalitiju, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije "Hepi".

foto: Printscreen Happy tv

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, navodno neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu "Hepi" televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će navodno krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose.

Takmičari su, podsetimo, u policiji krivili produkciju i govorili da imaju pravo na uslove koje oni zahtevaju.

foto: Printscreen yotube Parovi

Osim toga, kako "Blic" prenosi, Gastozu preti zatvor. On je, naime, svojevremeno osuđen na četiri godine uslovno zbog napada na Branislava Radonića Brendona, kome je tad polomio nogu. Kako se to dogodilo 2017. godine, pa je uslovna kazna još uvek na snazi, nije mogao sebi da dozvoli jučerašnji ispad.

Osim toga, kako "Blic" prenosi, Gastozu preti zatvor. On je, naime, svojevremeno osuđen na četiri godine uslovno zbog napada na Branislava Radonića Brendona, kome je tad polomio nogu. Kako se to dogodilo 2017. godine, pa je uslovna kazna još uvek na snazi, nije mogao sebi da dozvoli jučerašnji ispad - piše Informer

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.