MILIJANA OBOŽAVA STARIJE MUŠKARCE I ISKLJUČIVO SA NJIMA SPAVA! Ukupno imaju preko 300 godina, sve smo izračunali!
Foto: Printscreen

hit

MILIJANA OBOŽAVA STARIJE MUŠKARCE I ISKLJUČIVO SA NJIMA SPAVA! Ukupno imaju preko 300 godina, sve smo izračunali!

Milijana je potom otišla u ruke Milojku. Prvo ga je, kako tvrdi, negovala zbog lošeg zdravstvenog stanja, a onda su se zaljubili. Zbog razlike u godinama postali su najkontroverzniji supružnici na Balkanu

Objavljeno:

Milijana Bogdanović (22) proslavila se nakon učešća u rijalitiju "Parovi" sa suprugom Milojkom Božićem (75). Par je pre svadbe bio u vezi dve godine. No idili je ubrzo došao kraj, a Milijana i Milojko potpisali su papire za razvod.

Do kraha braka došlo je jer je Milijana bivšeg supruga nekoliko puta prevarila. I to pred kamerama. Nije je doticalo to što je gleda ili spava u istoj sobi. No oduvek je imala buran ljubavni život.

foto: instagramscreen

Milijana je priznala da joj se nikada ranije nisu sviđali mlađi muškarci, pa je tako upoznala Milojka. U nekoliko navrata je rekla kako je bila i sa oženjenima koji su je obasipali poklonima. Šuškalo se kako je pre Milojka ljubila starijeg muškarca.

Milijana je potom otišla u ruke Milojku. Prvo ga je, kako tvrdi, negovala zbog lošeg zdravstvenog stanja, a onda su se zaljubili. Zbog razlike u godinama postali su najkontroverzniji supružnici na Balkanu.

No ljubav nije dugo trajala. Milijana se upuštala u afere upravo u "Parovima". Najpre se u šou ljubila i pipkala sa Aleksandrom Požgajem (36), a kasnije je priznala kako su imali intimne odnose.

No to je bila samo jedna od njenih prevara pred kamerama. U vili 'Parova' jednom se prilikom spetljala i s Urošem, unukom Ere Ojdanića. Uživali su u muzici do jutarnjih sati i nisu se razdvajali. Uroš je naposletku priznao kako je "pao" sočan poljubac između njih dvoje.

A najveći je skandal napravila kada je Milojka pred kamerama prevarila s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem (61). Neretko su se zaigrali u krevetu, pod tušem i u toaletu.

foto: Printscreen

Žabac se čak želio razvesti od svoje supruge zbog Milijane, a kružile su glasine kako je Bogdanović sa njim trudna.

Nakon svih tih afera, Bogdanovićeva je već neko vreme u vezi sa imućnim Milošem (61). Nije dugo čekala nakon što se raskrstila sa Milojkom.

- Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno - rekla nam je. Miloš je časti skupocenim poklonima, a rekla je kako mu želi ostati verna, prenosi "24sata".

No izgleda da se sada Milijana zbližila sa producentom filmova za odrasle, Goranom Stevanovićem Pegijem. Miloš je na to odmah reagirao i oglasio se u emisiji 'Upoznajte parove'.

- Ljubavi, volim te, nemoj se brinuti - ohrabrila ga je Bogdanović, koja je nakon razgovora bila neraspoložena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.