MILICA JE SIROČE, A SADA OSTAJE I BEZ SESTRE! Svi OPLELI po Bori nakon AFERE sa njenom sestrom, ON SE ZAKLEO U OVO!
Foto: youtubescreen

POTRESNO

MILICA JE SIROČE, A SADA OSTAJE I BEZ SESTRE! Svi OPLELI po Bori nakon AFERE sa njenom sestrom, ON SE ZAKLEO U OVO!

Milica Kemez danima je potištena jer je saznala za aferu svog dečka Bore Santane i svoje sestre Mirele.

Objavljeno:

Sada su drugi izneli mišljenje o situaciji u kojoj se nalazi.

"Milica zna šta je istina, ali ne želi da je prihvati. Svi znamo zašto je odjednom Bora sada prisan sa njom, samo meni je pričao da mu se zgadila i pokazivao mi je poruke gde ona proganja neku njegovu devojku, Jelena Pešić je prisustvovala svemu. Bora je sve radio, kako bi kupovao mir sa Milicom, sve je jasno ovde, jasno je i njoj, samo ne može da prevali preko usana. I rekla je jednom da pere i njega i Mirelu. Milica nije uopšte kriva, a najveći ceh plaća, najlakše je njome izmanipulisati zbog stvari koje su joj se dogodile, opet ne svojom krivicom, ona je siroče bez oca i majke, on je sada ostavio i bez sestre", rekao je Đedović.

foto: Printscreen

Tokom reklama, Bora Santana je pokušavao da se smiri nakon osuda zadrugara, a Nadica Zeljković mu je prišla sa svojim iskrenim mišljenjem.

"Malo si se upetljao, nisam htela da ti kažem", rekla je Nadica.

"Kunem ti se životom da nisam ništa", kleo se Bora.

foto: Youtube printscreen

"Milica je jaka, jer je ona dosta toga preživela, ali ne zaboravimo da je njen odnos sa sestrom upitan i ja ću o tome da pričam sada. Ona sada gubi sve, jer je ostala bez oca i majke, sada se grčevito bori za sestru. Ona zna šta je sada Bora uradio. Njena sestra treba da stavi prst na čelo, ona mora da se oglasi posle ovoga. Ja uvek biram istinu, on sada treba da je uzme za ruku i moli za oprost. E, sad, ima i Milica deo krivice, jer je ona izabrala Boru takvog. Ona sada njega ne želi, nije da ga mrzi, ali ga želi što dalje od sebe. Ona više ne veruje da će je neki muškarac želeti, sad ispašta zbog svog izbora. Bora se svega seća, on mora da bude muško i da bude čovek, pre svega. Milica ne želi da čuje sve, ali zna istinu, zna sve", komentarisao je Tomović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.