TAKI SE OGLASIO ZA ESPRESO POVODOM BRUTALNOG INCIDENTA! Šokatno saznanje, RAZOTKRIO CELOKUPAN ODNOS MAJE I JANJUŠA!
Foto: instagramscreen

ekskluzivno!

TAKI SE OGLASIO ZA ESPRESO POVODOM BRUTALNOG INCIDENTA! Šokatno saznanje, RAZOTKRIO CELOKUPAN ODNOS MAJE I JANJUŠA!

Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne aktuelne i bivše zadrugarke Maje Marinković, pristao je za naš portal da iskreno odgovara o svim dešavanjima vezano za njegovu ćerku i njenog trenutnog izabranika.

Objavljeno: 23:32h
Ermin Biberović

Podsetimo se, pre sat vremena, desio se žestok sukob između Maje i Janjuša. Naime, Maja je gađala Janjuša hlebom, a on je uzeo šaku testa i gađao je u glavu. Nakon toga, Janjuš je vidno besan napustio Belu kuću, a Marinkovićeva je ostala uplakana i u nervnom rastrojstvu.

Upravo zbog svih turbuletnih i brutalnih dešavanja između ovog rijaliti para, odlučili smo da kontaktiramo oca Marinkovićeve i od njega dobijemo relevatne i potrebne informacije:

foto: instagramscreen

- Njih dvoje ne mogu jedno bez drugoga, to su njihove igre. Oni se iskreno vole, a u to sam se uverio dok su bili napolju. Janjuš to namerno radi, zato što zna da Maju nervira bilo kakvo upoređivanje sa ostalim devojkama, a po najviše kada je u pitanju odnos Janjuša i ostalih učesnica. Na to je najviše slaba. Oni su svoju ljubav dokazali, logično je da u svakoj vezi postoje nesporazumi,svađe i sukobi. Neosporno je da su zaljubljeni jedno u drugo i da je prava ljubav u pitanju. Jedino što mi teško pada je Majino blamiranje i pokazivanje negativne strane sebe - izjavio je Taki za naš portal.

Spekuliše se, da ćeš se uskoro useliti u Belu kuću i postati regularan takmičar četvrte sezone Zadruga, da li je to istina?

Naravno da nije tačno da ulazim u Zadrugu. Ne pada mi na pamet da se bavim rijalitijem i da budem rijaliti učesnik. Isključivo sva dešavanja pratim zbog ćerke, inače me to ne zanima.

foto: Privatna arhiva

Već neko vreme traje rat između bivše zadrugarke Ane Korać i Maje Marinković, a u sve to si umešan i ti. Da li je istina ono što se pisalo i šta misliš o Ani Korać?

Laž je sve što se pisalo. Protiv Ane Korać nemam apsolutno ništa. Znam je preko Maje, tako da se tu završava čitav naš odnos.

Nema sumnje da će Maja i Janjuš nastaviti da intrigiraju čitavu javnost svojim odnosom, a da li će ostati pri tome da više između njih dvoje neće biti ničega, preostaje nam da vidimo!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.