RIJALITI JAHAČICA IH MENJALA KO ČARAPE: Otkriven spisak Mininih ljubavnika, OD NJEGA JE SVE POČELO! NIJE BIRALA!
Foto: Printscreen

AUUUU!

RIJALITI JAHAČICA IH MENJALA KO ČARAPE: Otkriven spisak Mininih ljubavnika, OD NJEGA JE SVE POČELO! NIJE BIRALA!

Mina Vrbaški medijsku slavu je stekla nakon ljubavne afere sa folkerom Šakom Polumentom koja je izazvala veliku pažnju javnosti. To joj je bila i ulaznica za popularni rijaliti.

Objavljeno:

U prvu sezonu "Zadruge" ušla je kao maloletnica i tada je želela da se "opere" od skandala sa folkerom, međutim, uradila je upravo suprotno.

Prvi intiman odnos pao je sa učesnikom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Mini nije smetalo to što je Đekson imao vezu u rijalitiju sa Anđelom Vešticom. Međutim, vreme je pokazalo da Đekson Minu nije shvatao ozbiljno i da sa njom ne želi ozbiljnu vezu.

foto: Youtube printscreen

Ona je utehu našla u drugom učesniku Tomi Paniću. Mina je i sa njim stupila u intimne odnose pred kamerama. U "Zadrugu 2" Mina Vrbaški ušla je kao zauzeta devojka s obzirom da je nakon završetka prve sezone rijalitija našla dečka.

foto: Printscreen Youtube

Iako je rekla kako će mu biti verna, ovo obećanje je veoma brzo palo u zaborav. Mina je našla novog dečka u rijalitiju. Starog je prevarila sa Jovicom Putnikovićem, učesnikom rijalitija. Nakon prevare, Mina je govorila da se kaje i da je mnogo pogrešila. Želela je da joj njen dečko oprosti prevaru. Međutim, čini se da se Mina nije dugo kajala, jer je odmah posle toga nastavila da uživa u ljubavi sa Jovicom i zaboravila na svog dečka u „spoljnom svetu“.

Mina je bila učesnica i treće sezone rijalitija "Zadruga". Njeno ponašanje se nije nimalo promenilo.

Prvi na redu bio je Vladimir Tomović. Iako je Vladmir učesnik koji je promenio najviše devojaka u „Zadruzi“ Mina je uporno prelazila preko svega i pokušavala da pridobije njegovu pažnju samo za sebe.

foto: youtubescreen

Mina i Mensur su svoju vezu započeli tokom "Zadruge 3", a okončali su je pred njen ulazak u aktuelnu sezonu rijalitija.

U aktuelnoj sezoni "Zadruge" Mina ponovo žari i pali. Ona je imala i vrelu avanturu sa Filipom Carem.

foto: youtubescreen

Nije joj bilo strano ni ljubljenje i razmenjivanje nežnosti sa Franom. A potom je i potpuno odlepila za Đoletom Milutinovićem.

Čini se da je ovo samo početak niza u ovoj sezoni rijalitija. Svakako, nema sumnje da nas očekuje uzbudljivi nastavak rijalitija sa Minom i njenim muškarcima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Puls Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.