MILJANA SPREMNA NA SVE! On pokušava da je UBEDI da ne radi TO, ona kao POMAHNITALA!
Foto: youtubescreen

UŽAS

MILJANA SPREMNA NA SVE! On pokušava da je UBEDI da ne radi TO, ona kao POMAHNITALA!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola obeležili su rijaliti svojim turbulentnim odnosom. Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Miljana ponovo u drugom stanju.

Objavljeno:

Iako je izjavila da planira da ide na kiretažu kada je saznala da je trudna, sada se zadrugarka premišlja. Miljana se uplašila da psihijatrijski lekovi koje je konzumirala mogu da utiču negativno na plod i da izazovu anomalije. Zola pokušava da je ubedi da ovaj put treba da zadrže dete jer je ono plod njihove ljubavi.

Podsećamo, Miljana je uzdrmala javnost kada je u trećoj sezoni "Zadruge" ostala trudna sa Zolom, a zatim abortirala. Njena porodica je podržala u donošenju te odluke, a i ovaj put navijaju da Kulićeva ode na kiretažu. Dok su je neki razumeli da u tom trenutku nije bila u stanju da odgaja još jedno dete, drugi su je oštro osudili zbog ovog postupka.

foto: Printscreen

Kulićeva je juče posetila ginekologa, a onda sa gledaocima podelila šta joj je doktorka poručila. Naime, Miljanina trudnoća je visokorizična zbog tableta koje je pila i doktorka ju je posavetovala da ode u genetsko savetovalište kako bi se podvrgla detaljnijim ispitivanjima ploda. Ono što je za sada poznato je da je plod u materici i da je star pet i po nedelja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.