NA RUBU PROPASTI, NEMA NOVAC ZA DETE, JEDVA PREŽIVLJAVA! Odlučila da UĐE U ZADRUGU, njena priča ledi krv u venama!
Foto: Printscreeen Pink Zadruga

au!

NA RUBU PROPASTI, NEMA NOVAC ZA DETE, JEDVA PREŽIVLJAVA! Odlučila da UĐE U ZADRUGU, njena priča ledi krv u venama!

Dragana Mitar otvorila je dušu o trenutnim zbivanjima iz njenog života.

Objavljeno:

- Kod mene je sve trenutno mirno i kako treba. Sa sinom sam se preselila u novi stan, koji je mnogo lepši i odgovara nam. Odmaramo, družimo se, da nadoknadimo vreme koje smo izgubili dok sam bila u rijaltiju, odlučila sam tako. Spremamo se za praznike i moj rođendan koji je prvog januara - kaže Mitrova i dodaje da je situacija sa suprugom Sinišom Dragutinovićem nepromenjena.

foto: Printscreen

- Imamo još nekoiko ročišta, očekujem da razvod bude gotov u februaru. On ne plaća alimentaciju, ne daje ništa za dete, ali dobro se snalazimo, ja sam uštedela imaćemo za sledeću godinu, okej nam je ovako - kaže Dragana, a što se tiče njenog ulaska u Zadrugu, još uvek nema precizne planove.

- Nisam ništa planirala, više bih volela da ostanem napolju, da završim taj razvod i da se nađem Joci, pa ćemo videti, ali ko zna, sve je moguće - kaže bivša zadrugarka.

Prokomentarisala je i turbulentan odnos njene drugarice Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

- Moram samo da kažem da mi smeta što me pominju i to vezivanje za Ša i te priče, to mi ne prija. Kada je reč o Maji, rekla sam joj da mora da misli na sebe, ali ona to ne radi, ponaša se nezrelo, kao neko dete - zaključila je Dragana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.