"SADA NEĆU DA SILAZIM SA ONE STVARI"! Miljana i Zola se odvalili od se*sa u Marijinom krevetu: OD OVOGA NEMA DALJE!
Foto: Printscreen

preterala!

"SADA NEĆU DA SILAZIM SA ONE STVARI"! Miljana i Zola se odvalili od se*sa u Marijinom krevetu: OD OVOGA NEMA DALJE!

Gledaoce je večeras najviše zanimao odnos između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zoli, pa je još jedno pitanje bilo upućeno njima:

Objavljeno:

- Da li mislite da će Marija želeti da spava u krevetu gde ste vi imali odnose - glasilo je pitanje.

- To je normalno u vezi, sada neću da silazim sa one stvari. Ispod pokrivača se ništa ne vidi. Taj krevet ima dve posteljine i ja ću ih zameniti pre nego mama bude došla. To jeste Marijin krevet, ali mi spavamo na posteljini, ja ću je oprati na 90 stepeni i hiljadu obrtaja. A gde da imamo se*s? Moja majka nije bolesna osoba da gleda dok imam se*s - rekla je Miljana.

- Ona se opterećuje svim pitanjima, šta te briga? Nismo više od tri puta imali. Boli me ku*ac šta će Marija misliti - pitao ju je Zola.

foto: Printscreen

- Ne, dva, treći je bilo samo ono - odala je Miljana.

Od sada ćemo imati u ujinom krevetu - odlučila je Miljana.

- Ovo je Zolina osveta! On je želeo Mariji da se osveti, shvatio je da od uvreda nema ništa, zna da Marija neće preći preko ovoga, sve je lukav plan - komentarisao je Zola.

- Pitanje je da li će Marija uopšte i ući u apartman, a na krevet sigurno neće sesti. Ona sada čupa kosu sa glave. Miljana i Zola ne shvataju taj momenat, ona već ima jedno dete. Kako misliš da ti izgledaš dok imate ozbiljan problem, a vi se je*ete? - nadovezala se i Sandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.