JEZIVO: Osoba koja večeras ulazi u Zadrugu UMIRE za šest meseci!
Foto: Printscreen 7 Youtube

jezivo

JEZIVO: Osoba koja večeras ulazi u Zadrugu UMIRE za šest meseci!

Sada kada je čula da Hećo ulazi u rijaliti, besno se obratila fanovima, te osula paljbu po Zerini

Objavljeno:

Jelena Krunić bivša zadrugarka i bivša najbolja drugarica Zerine Hećo, koja večeras navodno ulazi u "Zadrugu 4", bila je uz nju u najgorim trenutcima, što je javno podelila i na društvenim mrežama, u periodu kada je Zerina objavila d ide na hemoterapije, te da joj se kobna bolest vratila.

Sada kada je čula da Hećo ulazi u rijaliti, besno se obratila fanovima, te osula paljbu po Zerini:

- Kada sam vodila bitku protiv laži da je neko tamo bolestan od raka i da laže da ide na hemoterapije samo da bi se vi ljudi sažalili i pomogli joj i skrenuli pažnju na sociopatu, da to je - osoba koja pošto-poto želi pažnju za sebe, pa makar bila i negativna, vama sam otvarala oči. A večeras ispraćate osobu koja "za 6 meseci umire" u rijaliti i zanima me koji je to level vređanja onkoloških bolesnika, dragi moji... - pisalo je između ostalog na Jeleninom storiju.

foto: Printscreen

Podsetimo, Zerina je letos objavljivala u Instagram lajvovima, da ide ponovo na hemoterapije, te gostovala na Pink televiziji gde je pominjala navodno zlostavljanje bivšeg momka Dada Glišića, a u Zadruzi će biti i Alen Hadrović, sa kojim se takođe, povezivala da je bila u romantičoj vezi iako on to poriče.

A koliko je sve ovo istina, znajući da Jelena svim prijateljima okrene leđa, saznaćemo uskoro.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.