ČABARKAPA IZVREĐAO GOLUBOVIĆA, PA OTKRIO SVE TAJNE! Kristijan je KRAO TRAKTORE, a onda NJEMU IZNUDIO novac!
Čabarkapa, Foto: Dragana Udovičić

PROZIVKA PALA

ČABARKAPA IZVREĐAO GOLUBOVIĆA, PA OTKRIO SVE TAJNE! Kristijan je KRAO TRAKTORE, a onda NJEMU IZNUDIO novac!

Čabarkapa se sada još jednom oglasio putem Fejsbuka na račun Kristijana

Objavljeno:

Neprijateljstvo između žestokih momaka, Aleksandra Čabarkape i Krstijana Golubovića, koji trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga", traje dugo, a Golubović ni poslednjih meseci nije propuštao priliku da u javnosti iznese uvrede i optužbe na račun Čabarkape.

foto: Printscreen

Sve se to dešavalo dok je bokserski trener iz Kaluđerice bio nekoliko meseci u pritvoru. Kada je izašao na slobodu, on je rešio da se oglasi u javnosti i uzvrati istom merom, iznoseći tvrdnje o Kristijanovoj prošlosti i njegovom karakteru.

Čabarkapa se sada još jednom oglasio putem Fejsbuka.

- Evo malo repete, za moje FB prijatelje, a i neprijatelje, da vide tastatura prosjačenje samozvanog bosa Kristijana Golubovića, a koji me stalno komentariše i iznosi laži o meni, koji je u više navrata prisiljavao njegove indijance da me lažno optužuju i prijavljuju za budalaštine. Kristijan zvani Kiki Riki, Kiki Taster, Kiki Panika, Kiki Pušika, Kiki Ponika (obožava da krade bicikle "ponike" sa banana sedištem), Kiki Obor Mafija (krade prasiće i sitnu živinu iz obora), Kiki Oluk Mafija (krade oluke sa kuća i vikendica), Kiki Traktor Mafija (krade traktore i priključne mašine, moto kultivatore), a najviše od svega prosi po FB i uvek nađe novu žrtvu. Ljudi su očigledno toliko puno tupi kad ih po džepu Kristijan glupi lupi, Kristijane jado i bedo, dosta više prosjačenja, nakazo bez obzira i časti, i prestani više ljude varati i krasti - napisao je Čabarkapa.

Evo malo REPETE ZA MOJE FB PRIJATELJE A I NEPRIJATELJE da vide TASTATURA PROSJACENJE SAMO ZVANOG JUBO BOSA KRISTIJANA GOLUBOVICA, A KOJI ME STALNO KOMENTARISE I IZNOSI LAZI O MENI, KOJI JE U VISE NAVRATA PRISILJAVO NJEGOVE INDIJANCICE DA ME LAZNO OPTUZUJU I PRIJAVLJUJU ZA BUDALASTINE. KRISTIJAN ZVANI KIKI RIKI, KIKI TASTER, KIKI PANIKA, KIKI PUSIKA, KIKI PONIKA(OBOZAVA DA KRADE BICIKLE

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.