PRETVARA SE U PLASTIČNU LUTKU! PRVO URADILA USNE, VILICU, ZUBE, OČI A SAD I OVO: Iva Grgurić više ne liči na sebe!
Foto: Printscreen

da nije malo previše!

PRETVARA SE U PLASTIČNU LUTKU! PRVO URADILA USNE, VILICU, ZUBE, OČI A SAD I OVO: Iva Grgurić više ne liči na sebe!

Dobar deo glavne nagrade koju je osvojila pobedom u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Iva Grgurić je uložila doslovno u sebe.

Objavljeno:

Naime, ona je povećala usne, korigovala vilicu, menjala zube, uradila popularne “mačje oči” i novom metodom ispravila nos, a sada je operisala i poprsje.

– Pre sedam godina sam stavila silikone u grudi, pa sam rešila da ih zamenim. Nisam imala nikakvih komplikacija, to sam uradila preventive radi. Koliko vodim računa o svom izgledu, duplo više polažem na zdravlje. Operacija je prošla uspešno, ja sam dobro. Sada sledi dvonedeljni oporavak – otkrila je Iva.

– Najbitnije je da sam ja zadovoljna, ne mora niko drugi da bude – osvrnula se Grgurićeva na komentare da je “promenila lični opis”, a potom dodala:

foto: Printscreen Instagram

– Filip (prim.aut. Đukić) je moja najveća podrška. Ne znam šta bih bez njega. Toliko je pažljiv da nemam reči. Oporavak je lakši uz njega!

– Ona je bila nezadovoljna svojim grudima, pa je rešila da ih menja. Jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati – nadovezao se kratko i Filip.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.