NADEŽDA NE LIČI NA SEBE: Pare koje joj je Toma dao potrošiće na REMONT! Pogledajte šta je još kupila, a ON ne zna!
Foto: Printscreen

AUU!

NADEŽDA NE LIČI NA SEBE: Pare koje joj je Toma dao potrošiće na REMONT! Pogledajte šta je još kupila, a ON ne zna!

Nadežda Biljić kaže da će promeniti lični opis, i to od para koje joj je Toma Panić ostavio pred ulazak u rijaliti!

Objavljeno:

Folk pevačica je od nevenčanog supruga dobila 10.000 evra, ali umesto da novac troši na njihovog sina Longa, ona sebi kupuje silikone. Nadežda se na Instagramu pohvalila novim usnama i najavila da je to samo početak njenog "remonta".

"Ima da se sredim od glave do pete o Tominom trošku! Silikoni u usnama su samo početak. Kada on može da me vara u "Zadruzi" i muva se s kim stigne, mogu i ja da trošim njegove pare. I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna", poručuje folkerka.

Tomina majka Jasna Panić kaže da je ogorčena Nadeždinim ponašanjem.

"Moj sin joj je ostavio 10.000 evra za sve što je potrebno oko deteta, a ne za njene silikone! Čujem da je kupila i mobilni telefon od Tominih para. Strašno! Nadežda nema svoje prihode, pa troši ono što joj je moj sin ostavio. Misli samo na sebe, nije je briga za dete", priča Jasna i objašnjava zašto je toliko kivna na snajku:

foto: Printscreen Instagram

"Zgrozila sam se kada je rekla da sam ja zaljubljena u svog sina! To je strašna uvreda i nikad joj neću preći preko toga. Prekinula sam svaki kontakt sa Nadeždom i sa svojim unukom jer me je ona blokirala na telefonu. Nisam dužna da trpim takvo ponašanje, neka joj majka toleriše takve stvari. Kod mene je završila."

Jasna kaže da bi volela da njen sin u "Zadruzi 4" pronađe ženu svog života, a ima i svog favorita.

"Najviše mi se svidela Anakonda i nju mogu da zamislim kao svoju snaju. U rijalitiju se pristojno ponašala i kada je izbačena postavila je Tomu za gazdu. Moj sin je tamo slobodan čovek jer mu je Nadežda javno poručila da može da radi šta hoće i da više nisu muž i žena", zaključuje Jasna Panić.

Nadežda je sa svekrvom Jasnom već dugo u lošim odnosima.

"Rekla sam joj da treba da leči živce i da joj je mesto u bolnici, pa se naljutila na mene. Kada su se ona i Toma svađali, skoro uvek sam bila na njenoj strani", priča mama Tome Panića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.