SKRIVENI FETIŠ ZADRUGARA KOJI NIKO NE ZNA:Fran je pun tetovaža a sada su isplivale fotke koje FRAPIRAJU,nokti KOMA!
Foto: Print Screen Youtube

ŠOK!

SKRIVENI FETIŠ ZADRUGARA KOJI NIKO NE ZNA:Fran je pun tetovaža a sada su isplivale fotke koje FRAPIRAJU,nokti KOMA!

Mladi učesnik rijaliti šou programa "Zadruga 4" Fran Pujas iz Hrvatske privlači pažnju javnosti kako ponašanjem, tako i velikim brojem tetovaža koje ima po telu.

Objavljeno:

Ovaj mladić počeo je rano da se tetovira. Prvo je radio tetovaže po ruci, a da bi onda nastavio da tetovira lice i vrat.

Mladić čije tetovaže na licu izazivaju oprečne komentare nedavno se ispovedio na imanju u Šimanovcima, te je priznao kako je udario svoju, devojku Paolu, te da je koristio zabranjene supstance.

Osim toga, Fran je ispričao i kako je u lošim odnosima sa roditeljima upravo zbog vlastitog lošeg ponašanja, što je pokrenulo burne polemike ranije za crnim stolom.

Franov drug Filip Topčić, je raniej za "Blic" otkrio sve tajne učesnika.

foto: Printscren youtube Zadruga

Kako je Pujas u rijalitiju istakao, pre dve godine je ležao ukupno četiri meseca u zatvoru, zbog pljačke za koju nisu imali dokaze. Kako je sada javno priznao da je i počinio to delo, pitali smo Filipa da li postoji mogućnost da ga po napuštanju rijalitija sačeka veća kazna.

- Na sudu je za delo o kojem pričate je oslobođen, te se po članu 4. stavka 1. protokola 7 uz Konvenciju za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda ne može dva puta procesuirati za isto delo - kaže Filip za "Blic" koji smatra da Franovo ponašanje u "Zadruzi" nije nimalo čudno, iako su gledaoci komentarisali da ima krizu zbog nedostatka narkotika.

- Ne smatram da je Franovo trenutno ponašanje čudno, mislim da je nadasve korektno i pristojno. Ne smatram da su Franovi bivši obrasci ponašanja proizlazili iz agresije, niti mislim da je Fran agresivna osoba - zaključuje Franov drug, Filip Topčić, za "Blic".

Ono što se osim tetovaža i problematičnog ponašanja iz ranije mladosti koje je imao Fran, jeste da je kao očiglendo butovnik voleo da lakira i nokte poput mnogih rok pevača.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.