MILICA JE SPAVALA SA OŽENJENIM ALBANCEM ZA PARE?! Bivša prijateljica Kemezove iznela ŽESTOKE optužbe, PRLJAV VEŠ!
Foto: Printscreen

ŠOK!

MILICA JE SPAVALA SA OŽENJENIM ALBANCEM ZA PARE?! Bivša prijateljica Kemezove iznela ŽESTOKE optužbe, PRLJAV VEŠ!

Milica Kemez postala je jedna od glavnih akterki afere "Bujanovac". Ona je optužena od strane cimera u rijalitiju da se bavila najstarijim zanatom, dok je tvrdila da je tamo radila sam okao prometerka.

Objavljeno:

Ipak, sada je njena nekadašnja prijateljica, Tanja Josipović otkrila nove detalje o tome.

"Milica je radila u jednom frizerskom salonu, kada je odlučila da napusti taj posao, i da ode u Švajcarsku da zaradi novac. Da li se odatle vratila sa velikom svotom novca, ili ne, ne mogu da tvrdim. Ali znam kada je otišla, a i znam šta je tamo radila", počela je ona i dodala:

foto: printscreen

"Radila je u albanskim kafana i klubovima. Tu je igrala albanska kola uz njihovu muziku i tako je zabavljala njihove goste. To je neka vrsta animir dame, tako ljudi pričaju, ali da li se bavila prostitucijom ili ne, to ne znam".

Tanja je otkrila i da je Milica bila sa oženjenim muškarcem koji ju je finansirao.

"Devojka koja je Milicu odvela u Švajcarsku mi je pričala da su tamo radile sve i svašta. Njihov posao je bio da igraju i tako zabavljaju goste. Oni bi im posle slali biće i imale su procenat od toga. Ispričala mi je i da je isti posao radila i u kafani u Bujanovcu, i da je bila u vezi sa oženjenim čovekom koji drži benzinske pumpe u tom mestu. On je Albanac, a imala je dečka i u Švajcarskoj i on je bio Albanac. Pričaju da su je ti muškarci finansirali".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.