LOME SE OKO NJE! Jelena Golubović ŠUTNULA POLITIČARA, bivši odmah došao da je PROSI! LUDILO MOZGA!
Foto: Printscreen Happy TV

ne zna sta ce!

LOME SE OKO NJE! Jelena Golubović ŠUTNULA POLITIČARA, bivši odmah došao da je PROSI! LUDILO MOZGA!

Jelena Golubović napustila je vilu Parova, ali nije ni slutila da će je kod kuće čekati bivši dečko sa Kipra za kojeg je trebalo da se uda. Kako piše novi STAR, Kirijakos je u Srbiju došao prvim avionom samo zbog Jelene pošto je saznao da je njena veza sa političarem Sinišom Vučinićem pukla!

Objavljeno:
foto: Printscreen

„Tačno je, baš sam se iznenadila kada sam izašla iz rijalitija i videla da me on čeka. On je moja prva ljubav, presrećna sam, ponovo sam zaljubljena. Odmah sam ga odvela na Avalu da vidi moju kuću iz snova i oduševljen je. Predložio je da zajedno otputujemo kod njega i tamo proslavimo njegov rođendan krajem novembra, jer je još uvek lepo vreme, a more je toplo. Eto šta ti je sudbina, to je dečko zbog koga sam učila grčki i bežala iz škole”, otkrila je za STAR Jelena, a njena komšinica nam otkriva kako je ovaj Kipranin obradovao rediteljku.

U DOGOVORU SA BUDUĆOM TAŠTOM

Kirijakos se čuo sa Jeleninom mamom Cecom, kupio je kartu i doputovao. Boravio je u njihovom stanu dok Jelena nije izašla iz rijalitija. Ona je bila baš iznenađena, čak je i plakala od sreće. Od kada je raskinula sa Sinišom, sve su joj lađe potonule jer se na neki način razočarala u ljubav, a sada je ponovo srećna i samo cvrkuće. Njih dvoje su odmah prešli u njenu kuću na Avali gde uživaju u samoći, sada joj je pažnja potrebnija nego ikada. Sada se pakuju i spremaju na put na Kipar. Ko zna koliko će Jeca tamo da ostane, a kako stvari stoje, pašće i prosidba. Ma preslatki su mi, viđam ih kada dođu kod Cece na ručak, pravi su par. Ne znam što su se oni uopšte i rastajali kad su kao stvoreni jedno za drugo”, otkriva komšinica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.