ZADRUGAR OTKRIO POTRESNE DETALJE O ZERINI: Rekla mi da joj je ostalo 6 MESECI ŽIVOTA!"
Zadruga 4, Foto: Printscreen youtube Zadruga

ŠOK

ZADRUGAR OTKRIO POTRESNE DETALJE O ZERINI: Rekla mi da joj je ostalo 6 MESECI ŽIVOTA!"

Jedno od pitanja bilo je upućeno Alenu Hadroviću, a odnosilo se na njegov odnos sa Zerinom Hećo

Objavljeno:

Danas je Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi tokom emisije "Pitanja gledalaca" pretresao najaktuelnije teme u "Zadruzi". Jedno od pitanja bilo je upućeno Alenu Hadroviću, a odnosilo se na njegov odnos sa Zerinom Hećo.

- Da li si na istu foru razdvojio Zerinu i Dada Glišića, tako što si joj obećavao kule i gradove? - glasilo je pitanje.

- Mene je Zerina kontaktirala na Instagramu zainteresovana za pevanje u mom lokalu. Pošto joj je to preporučila devojka koja se meni dopada, pozvao sam ih obe. Bilo je neko dopisivanje kasnije, nisam je pratio u rijalitiju i ništa nisam znao.

foto: printscreen

Ona mi je tada delovala kao porodična žena. Posle određenog vremena, rekla mi je da joj je Dado Glišić bivši dečko, a da je sada samo zanima pevanje, ni to toliko. Dado inače nastupa u mom lokalu. Posle me je zvala da se upoznamo u Sarajevu, ja sam joj rekao da mogu kad budem bio u prolazu, jer nisam zainteresovan toliko da dolazim samo zbog nje. Došla je u Beograd na dan, pa smo se upoznali, seli na ručak. Ona je još bila sa Dadom, a to mi je krila. Hteo je on to da mi kaže, ali mene nije interesovalo. Nisam bio spreman za emotivnu vezu, to sam joj rekao kada me je pitala - počeo je Alen.

Posle je počeo haos, rekla mi je da ima rak, da joj je ostalo još šest meseci života. Ja nikada neću obelodaniti te prepiske, dva dana smo proveli u Beogradu. Ljudi su stekli utisak da se borimo za nešto što nije ni postojalo. Za neku vezu, a protiv Dada. Poslala mi je poruku da umire i da dođem. Blokirao sam je na svim mrežama, a onda je krenula ta njena pljuvačina po meni - završio je Alen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.