OBORILA REKORD PO BROJU PARTNERA U ZADRUZI! Mina Vrbaški je sa NJIMA imala vrele AKCIJE pred kamerama
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

REKORDERKA

OBORILA REKORD PO BROJU PARTNERA U ZADRUZI! Mina Vrbaški je sa NJIMA imala vrele AKCIJE pred kamerama

Mina Vrbaški je promenila više momaka sa kojima je bila intimna u prve tri sezone Zadruge dok je sinoć vodila ljubav i sa Filipom Carem

Objavljeno:

Rijaliti učesnici često se zaljubljuju, odljubljuju, ulaze u afere ili romanse. Menjanje partnera postalo je uobičajeno za pojedine učesnike, ipak, jedna devojka iz rijalitija Zadruga, oborila je sve rekorde u broju promenjenih partnera za vreme četiri sezone ovog rijaliti šou programa.

U pitanju je Mina Vrbaški, koja je promenila čak čest momaka sa kojima je bila intimna u prve tri sezone Zadruge, dok je sinoć vodila ljubav i sa Filipom Carem.

foto: Printscreen

Prvo Minino učešće u Zadruzi obeležila je njena veza sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, za kim nije dugo patila posle rastanka, već je uplovila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

Nakon afere sa Panićem, Mina je vrele akcije pred kamerama Zadruge 2 imala sa Jovicom Putniković, kao i sa Markom Markovićem, koji do nedavno bio u vezi sa Stanijom Dobrojević.

Pred kraj Zadruge 2, Mina je svoj boravak začinila intimnim odnosom sa Savom Perović, a u Zadruzi 3 ušla je u ljubavnu romansu sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je bila u vezi do pre par meseci.

foto: Printscreen Youtube

Po ulasku u Zadrugu 4, Mina je bila u kratkoj vezi sa Franom Pujasom, međutim, do polnog odnosa nije došlo, ali je zato spavala sa Filipom Carem i to prošle noći, po prvi put.

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone Zadruge razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, Mateja Matijević, međutim, nije poznato da li je sa njima imala i intiman odnos. Upravo zbog ovog broja muškaraca, Mina važi za devojku koja je promenila najveći broj partnera za tri, odnosno četuri sezone rijalitija.

Da li će se Mina skrasiti uskoro pored jednog muškarca ili će nastaviti sa menjanjem partnera, ostaje da vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.