DADILJA SVE OTKRILA! O DETETU NIKO NE BRINE, KORISTE GA ZA INSTAGRAM! Marija je BOLESNA sve radi zbog PARA!
Foto: Printscreen

užas

DADILJA SVE OTKRILA! O DETETU NIKO NE BRINE, KORISTE GA ZA INSTAGRAM! Marija je BOLESNA sve radi zbog PARA!

Marija i Miljana Kulić već danima pljuju bivšu dadilju Klaru i optužuju je da im podmeće lažne priče i sveti im se jer više neće da je angažuju da im čuva malog Željka.

Klara je odlučila da iznese svoju stranu priče o porodici Kulić.

Objavljeno:

- Marija laže da se poznajemo dve godine, ali tačno je da znam i ko su oni i kako su živeli. Njima je Miljana napravila kuću! Da nije ušla u rijaliti, ne bi imali gde da se okupaju. Oni nigde nisu radili, ni Marija, ni Siniša, oni su primali Socijalnu pomoć, stali su na noge tek nakon "Zadruge 2". Marija je bolesnija od Miljane, poznato je da Miljana nije kako treba sa psihičkim zdravljem, ali ova je bolesnija jer zarađuje preko ćerke koja ima problem sa mentalnim zdraljem! - govori bivša dadilja Malog Željka, pa dodaje:

foto: Printscreen

- Miljana je pre svih rijalitija bila u Topolnici na lečenju, to se desilo posle cele frke sa Mišelom! Ona je znala da bude agresivna i da u takvom stanju lomi sve po kući, da ih napada, niko to nije mogao da spreči, pa su je valjda i prijavili nadležnim institucijama. Marija laže da ima idealan brak, a ona i Siniša k'o pas i mačka ceo život, oni se svaki dan svađaju i vređaju. Siniša je bio i u zatvoru zbog nasilja u porodici, Marija ga prijavila da je tukao, pa je imao i napad na službeno lice i nosio nanogicu, toliko o tome kako se oni slažu! Siniša mnogo pije, prgave je naravi, ume da bude opasan. Svaki dan idu u policiju, prijavljuju se, ma to je strašno - priča Klara.

foto: youtubescreen

- Miljana za dete ne pita, ona koristi da se slika za Instagram sa njim, Marija brine za to dete. Greota što ga vodaju po rijalitiju! Ovo ću vam otkriti što niko ne zna, Miljana je Mariji ukrala 5.000 evra, ona mi se lično žalila, oni svi jedni drugima kradu. Poznato je da je Miljana kleptomanka! Meni su njih dve sve stvari koje sam imala dok sam čuvala dete u "Zadruzi" pokrale - kaže bivša bebisitekra sina Kulićeve i dodaje da će tužiti majku i kćerku ako nastave da je pominju u rijalitiju.

(Espreso.co.rs/Star.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.