MENADZER RASKRINKAO ZADRUGARKU: Otkrio neverovatnu istinu o njenom ulasku i šta zaista želi od Kenana!
Foto: Printscreen

Ekskluzivno

MENADZER RASKRINKAO ZADRUGARKU: Otkrio neverovatnu istinu o njenom ulasku i šta zaista želi od Kenana!

Poznati estradni menadžer Goran Lekić Leka ispričao je za medije kako je došlo do saradnje sa Rijaldom Karahasanović, kakvo mišljenje ima o njoj i koji su planovi za njenu karijeru.

Objavljeno:

- Pre 3, 4 godine me je zvala moja prijateljica koja je kompozitor, obavestila me je da ima jedan projekat u koji je htela da investira i pitala me da li bih radio menadžment, naravno da sam pristao jer u tom trenutku verovao sam njoj kao jednom vrhunskom profesionalcu. Saznao sam da je Rialda tada bila u braku, razvodila se i želela da dođe u Beograd i da tu započne novu karijeru. Krenulo je sve to jako lepo, radili smo baš dobar posao. Moja prijateljica je vodila reč što se tiče pesama i spotova, ja sam bio zadužen za nastupe. Radili smo godinu i po, dve zajedno, međutim pošto sam ja u tom trenutku imao dosta pevača sa kojima sam sarađivao i koji su mi oduzimali više vremena, sporazumno smo se rastali ali uz moju preporuku je ona krenula da sarađuje sa mojim kolegom. Naravno, nas dvoje smo ostali u sjajnom odnosu i kontaktu, čuli smo se, viđali. Znam da je lepo radila jedno vreme, ali da je nakon toga faktički prestala da nastupa, međutim, tačan razlog tome ne znam. Tada je, ja mislim, došlo do nekog zasićenja. U to me je uputio naš pokojni kolega Bor Lalević, on me je nazvao i pitao me za saradnju sa njom i naravno da sam ja rekao da je to sve između mene i nje prošlo sve savršeno. On je sa njom napravio ugovor da joj vodi celu karijeru od muzičke produkcije do menadženta. Nažalost desilo se ta nesreća da je Bor preminuo od korone. Mesec dana nakon toga Rialda me je nazvala i rekla da želi da uđe u Zadrugu i da je definitivno odlučila. Mi smo inače i pre 2, 3 godine imali razgovor sa Pinkom da ona tada uđe u rijaliti, ali je ona odustala bukvalno pred ulazak. Sada je odlučila da to želi, ponudila mi je saradnju da potpišemo ugovor, ja sam pristao ali sam joj objasnio neke bitne poslovne stvari. Ugovor smo potpisali i dogovor je da joj celu karijeru vodim ja nakon izlaska iz Zadruge - ispričao nam je Goran Lečić.

foto: instagramscreen

Gorana je izneo i svoje mišljenje o Rialdinoj vezi sa Kenanom Tahirovićem, kao i njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem.

- Nisam puno pratio od posla Zadrugu, ali sam čuo šta se dešava. Znam priču i za Tomovića kojeg lično poznajem, Kenana doduše ne znam, ali znajući nju ona je jako stabilna i jaka devojk, i verujem da će ona pravo izabrati. Mada mislim da je to što je priznala da gaji emocije prema Kenanu prava priča za nju, pogotovo nakon toga što su oni ozvaničili svoju vezu i veoma mi je drago što se opustila tamo, pa možda čak i zaljubila - rekao je Leka.

foto: Printscreen youtube, Zadruga

Za sam kraj Leka je prokomentarisao njeno učešće na Zadrugoviziji i otkrio da li je u planu neka nova pesma koju će Rijalda snimiti po izlasku iz rijalitija.

- Nama je prioritet da nakon rijalitija podignemo njenu karijeru na viši nivo. Spremili smo dve pesme i dva spota koja će biti puštena nakon Zadruge, i onda ćemo puštati nove projekte na 3, 4 meseca. Ona je psihički ušla pripremljena tamo, prioritet joj je karijera i po mom mišljenju se dobro pokazala na Zadrugoviziji. Spremnija je nego ikada da izgura svoju priču, ima sjajnu energiju, pametna je, lepo se oblači, izgleda skupo, znam da u Zadruzi redovno vežba, jer zna šta želi i žrtvuje se za to - zaključio je Goran.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.