ŠOKANTNO! NAKON PRETNJI SMRĆU POMIRENJE STANIJE I KRISTIJANA NA POMOLU: Starleta stiže u Šimanovce!
Foto: Printscreen

SPREMA SE LUDILO!

ŠOKANTNO! NAKON PRETNJI SMRĆU POMIRENJE STANIJE I KRISTIJANA NA POMOLU: Starleta stiže u Šimanovce!

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević naći će se oči u oči prvi put nakon verbalnog sukoba koji je ispraćen brutalnim pretnjama, svađama, pa čak i krivičnim prijavama i to u emisiji „Amidži šou“.

Objavljeno:

Najaktuelnija priča u poslednjih nekoliko meseci svoj epilog neće dobiti na sudu kako je to bilo planirano, već u najgledanijoj emisiji koja već trinaestu sezonu zaredom obara sve rekorde gledanosti.

Nema sumnje da će najpopularniji srpski voditelj biti odličan medijator te da će u svojoj emisiji pokušati da pomiri nekada dobre prijatelje, a danas zaraćene strane!

S obzirom na to da je starleta izjavila kako je protiv Golubovića podnela krivičnu prijavu jer je, kako je tvrdila ugrožena njena bezbednost nakon što joj je on poručio da će je ubiti zbog spominjanja njegove dece, čini se da će Ognjen Amidžić imati težak posao da se nađe između dve vatre!

foto: printscreen

Kako saznajemo, starleta će otkriti sve ono o čemu je ćutala tokom tihog rata koji je vodila sa Golubovićem nakon što su prekinuli prijateljstvo posle završetka „Farme 6“, a nema sumnje ni da će Kristijan ostati dužan Dobrojevićevoj.

Da li će Ognjenu poći za rukom da pomiri zaraćene strane, ostaje nam da saznamo u utorak veče od 22h na kanalu TV „Pink“.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.