VEĆ JE U ŠESTOM MESECU! Zorana za Espreso: Ljubav neće pobeći, nije vreme za svadbu!
Foto: Printscreen Instagram

iskreno

VEĆ JE U ŠESTOM MESECU! Zorana za Espreso: Ljubav neće pobeći, nije vreme za svadbu!

Pevačica se raduje što će uskoro postati mama.

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Zorana Stefanov već je ušla u šesti mesec trudnoće. Njen verenik Nemanja Obradović i ona su nedavno saznali da će pevačica roditi devojčicu. Proverili smo sa Pinkovom zvezdom kako ona uopšte podnosi trudnoću

– Što se tiče podnošenja trudnoće, ja ponekad i zaboravim da sam trudna. Jeste da sam u početku, kao i svaka trudnica, morala proći onaj period sa mučninama i prenaglašenim čulom mirisa, ali nije bilo strašno i brzo je prošlo - rekla je Zorana za Espreso.co.rs.

A da li su budući roditelji već izabrali ime za buduću ćerku?

– Ime još uvek nismo izabrali. Ja imam neke svoje ideje, Nemanja svoje, pa ćemo se valjda dogovoriti do termina. Sigurna sam da će moj predlog pobediti.

foto: Printscreen Instagram

Razmišljate li o svadbi i kako uopšte razmišljati o venčanju u doba korone?

– Mi već duže vreme živimo zajedno, Nemanja me je verio na moj rođendan 15. avgusta, ali svadbe ove godine neće biti. Smatram da je to sada najnebitnija stavka i da ljubav koju osećamo jedno prema drugom neće pobeći nigde ako malo sačekamo sa tim. Ono što je nama bitno sada, jeste da se pripremimo za dolazak bebe i da ostanemo zdravi.

foto: Printscreen Instagram

Jesi li spremna za ulogu majke? Koliko se raduješ svemu tome?

– Spremna sam za ulogu majke. Nikada se bolje nisam osećala i jedva čekam da upoznamo bebu. Koliko se radujem svemu tome ne može se opisati rečima. Već sam jako ushicena, zamišljamo kako će izgledati beba, na koga će više ličiti. Razmišljamo o tome kako ćemo je vaspitavati. Ma, to je neverovatan osećaj.

Pogledajte kako Zorana izgleda u šestom mesecu trudnoće...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.