PUCA PO ŠAVOVIMA! KRISTIJAN NAPRAVIO PIČVAJZ NA IMANJU: Besneo i urlao na sav glas, ne može više da izdrži!
Foto: Printscreen

Haos!

PUCA PO ŠAVOVIMA! KRISTIJAN NAPRAVIO PIČVAJZ NA IMANJU: Besneo i urlao na sav glas, ne može više da izdrži!

Veliki šef je večeras obavestio zadrugare da će samo neki od njih moći da idu u kupovinu, a u toj grupi našle su se Elena Stojčić i Zvezdana Stevanović. One su kupovale i za ekipu iz paba, a kada su se vratile, došlo je do frke.

Objavljeno:

Kristijan se iznervirao zbog toga što je nestalo 4.000 dinara, kao i zbog toga što zadrugarke nisu kupile dovoljno namirnica da može da sprema.

- Ona će sada biti kažnjena, da čašu vode ne može da popije u pabu. Penal, nema više kontakta. Ne može, ako ih ne penališemo... - rekao je Kristijan Čorbi i Mišelu, pa izašao do Elene i Zvezdane.

- Ja bih vam dušu dao, jer mi je drug rekao da pazim na tebe. Ja sam zbog Čorbe jednom naj*bao, sada sam zbog tebe. Ja mogu da ne jedem ništa. Ali vi ne možete da ne jedete pored mene. Iskopavao bih vam gliste i napravio gulaš. Ja to radim od srca. Barem da imam jorgurt - govorio je Kristijan.

foto: Printscreen

- Delićemo sve, to je to - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Mi svakako delimo - dodao je Golubović.

- Nemoj da budeš ljut na mene - rekla mu je Zvezdana.

- Ja iskritikujem, zezaćemo se. Ali malo budite prisebne. Pustili su nas u oazu, hvataš sve što ima... Škorpije, urme, kokosovo ulje... - zamerao je Kristijan, koji je potom zaveo red, i rekao zadrugarkama da srede pab, jer su napravile haos u njemu.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.