KIJINA MAJKA NA STUBU SRAMA BEZ RAZLOGA ZBOG ONO ŠTO JE REKLA ZORICU BRUNCLIK: Gledaoci NISU U PRAVU, evo zašto!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

KIJINA MAJKA NA STUBU SRAMA BEZ RAZLOGA ZBOG ONO ŠTO JE REKLA ZORICU BRUNCLIK: Gledaoci NISU U PRAVU, evo zašto!

A zapravo se NIJE izblamirala.

Objavljeno:

Sinoćna "Zadrugovizija" privukla je, kao i uvek, veliku pažnju gledalaca, koji su komentarisali takmičenje na društvenim mrežama.

Na meti prozivki ovoga puta našla se i Nadica Zeljković, i to zbog onoga što je rekla članici žirija, folkerki Zorici Brunclik.

- Nadica konobarica kaže, slušala je Zoricu kad je bila mala... Koji blam - napisala je jedna gledateljka, a u prozivkama su se pridružili i neki od drugih gledalaca u komentarima.

foto: Printscreen

- Nadica glupa kao cepanica. Ima 60 godina, a Zorica 65. I za Tarapanu je rekla, najomiljeniji restoran, a nikada nije bila. Bruka - glasio je jedan od komentara.

Srećom po Nadicu, budni su bili i njeni fanovi, koji su argumentovano dokazali da njena izjava nije nelogična, što su potkrepili činjenicama!

foto: Printscreen

- Ne kapiram čemu polemika, kada je Nadica u pravu. Prosto je kao pasulj, Vikipedija ne laže, sve je na tacni. Ukucajte lepo, a i ne morate, ovi koji su njihova generacija to i znaju. Zorica je počela muzičku karijeru 1974. godine, što dalje implicira da je imala nepunih 19 godina, a Nadica 13... Znači, Nadica nije ništa pogrešila rekavši da je volela i slušala njene pesme još dok je bila mala. U to vreme, devojčice od 13 godina su bile devojčice, a ne konkubine, starlete, elitne k*rve, rasturačice brakova - napisala je jedna gledateljka u Nadicinu odbranu.

Podsetimo, Nadica je tokom komentara žirija rekla da ima posebnu tremu pred Zoricom, jer ju je kao mala devojčica imitirala, kao i da je to bila njena prva imitacija u životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.