MAJA MARINKOVIĆ JE SADA PRAVA LEPOTICA, NAJLEPŠA OD SVIH STARLETA! A nekada - AU, slikali je KAO STRAŠILO??? (FOTO)
Maja Marinković, Foto: Printscreen

ŠOK

MAJA MARINKOVIĆ JE SADA PRAVA LEPOTICA, NAJLEPŠA OD SVIH STARLETA! A nekada - AU, slikali je KAO STRAŠILO??? (FOTO)

Maja je prvo uradila navlake na zubima pa su sada snežno beli a nakon toga se povrgla esteskim korekcijama na licu

Objavljeno:

Maju Marinković je šira javnost imala prilike da upozna u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" kada je najviše simpatije pridobila kada je prosula šerpu mleka Marku Miljkoviću na glavu u žaru svađe, a time pridobila "hejtere" popularnog zadrugara i sadašnjeg dečka Lune Đogani.

foto: Printscreen youtube Zadruga

U toj sezoni, ona je osvojila čak peto mesto u finalu, a onda je ušla u treću sezonu, gde su se mnoge stvari promenile.

? @inportana ? ? @fioretto.jeans

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC ??? (@majaamarinkovic) дана

Naime, gledaoci su je osudili kada je ušla u vezu sa oženjenim zadrugarom košarkašem Markom Janjuševićem, sa kojim je održala vezu sve do njegovog ulaska u četvrtu sezonu, čemu je prethodio haos kada je Marinkovićeva objavila sve njihove prepiske i video-klipove.

foto: Printscreen

Ono što najviše fanovi i hejteri ove popularne zadrugarke nju najviše kritikuju, pored postupaka u trećoj sezoni rijalitija, je njen fizički izgled, koji se drastično promenio od kada je kročila na medijsku scenu, pa sve do sada.

Naime, Maja je prvo uradila navlake na zubima, pa su sada snežno beli, a nakon toga se povrgla esteskim korekcijama na licu.

foto: Printscreen

Marinkovićeva je već imala ugrađene silikonske grudi kada se tek pojavila, a ostatak korekcija se dogodio nakon izlaska iz treće sezone, kada je čini se uradila najviše operacija.

Ona se podvrgla tretmanu "cat eyes" te je zategla svoje kapke i ukosila oči, pa sada izgleda potpuno drugačije. Ono što je primetno je to da je povećala i usne, ali je na svom Instagram profilu reklamirala i korekciju svoje vilice, koja sada izgleda potpuno drugačije nego pre, a povećala je i jagodice.

foto: Printscreen

Mnoštvo komentara je da maja izgleda kao "lutkica" te se mnogima dopada njena transformacija, jer kako mnogi kažu, izgleda bolje nego pre, ali kada se uporedi sa njenim starim fotkama, pa i slikama iz Imaginarijuma, razlika je zastrašujuća.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.