"BILA JE BEZ BRUSA! GOST IZ ŠVAJCARSKE DONEO KATALOG, TU SAM VIDEO I NJU" I starleta se bavi elitnom prostitucijom?
Foto: printscreen

svi mislili da je fina?

"BILA JE BEZ BRUSA! GOST IZ ŠVAJCARSKE DONEO KATALOG, TU SAM VIDEO I NJU" I starleta se bavi elitnom prostitucijom?

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević podigao je zadrugarku Aleksandru Nikolić.

Objavljeno:

- Da li si svesna šta si uradila sa napadima na Alena i Bokija, da li si svesna da si ih pijana napala bez razloga? - glasilo je pitanje.

- Imala sam odranije pik na njih, jer su govorili da se bavim prostitucijom. Alen je rekao da ima katalog, i dokaze - odgovorila je Aleksandra.

- Bio je jedan gost iz Švajcarske, i doneo je katalog, sa šest sedam slika, gde sam video i Aleks. Ne kažem da je neko namestio, ne tvrdim ništa, ali eto, nije gola. Rekao sam, možda ju je neko kompromitovao. Šest - sedam devojaka bilo je u ponudi. Znam još dve, iz grada. A slike od Aleks su bez brusa - dodao je Alen.

- Šta god da je rekao Alen, i šta god da smo mi pričali, ona pita, kolika je tarifa pisala! Je l' moguće to? Pa priznala je. Alen je rekao da nije hteo da priča o tarifi, a ona je sama pomenula - ubacila se Marija Kulić.

- Bila sam ironična - dodala je Aleksandra.

Potom su je Marko Đedović, Lepi Mića i mnogi drugi osudili zbog ironije u ovakvom trenutku, smatrajući da joj to ne treba. Potom se Miki Đuričić ubacio:

- Previše je slučajnosti, od Turske, do slika, pa kum makro. To više nije za zezanje, devojko, kaži lepo. Šta, tužiš nekog, i pokaže slike. Kad imaš takvu situaciju, moraš imati ozbiljne odgovore, i ne ulaziš ako nisi spremna. Znaš da može da se javi ko hoće, i da kaže šta hoće - rekao je Miki.

- Je l' ima ovde neko ko nema golišavu fotografiju? Ja imam slike, ali ne na Instagramu, slala sam ih svom dečku - branila se Aleksandra.

Zadrugari su se složili kako je ona sama sebi sve ovo napravila radi promovisanja, i rijaliti igre koju igra od početka. Miki Đuričić je odmah imao komentar na to:

- Na osnovu svih priča, svi u kući mogu da pomisle da si k*rva. Ja samo tvrdim da si jedna od najglupljih žena u rijalitiju, sama sebe si pokopala. Najgore je kad neko hoće da ispadne pametan, a sam sebe ukanali - dodao je Miki.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.