ŽESTOK MOMAK GRADIMIR MITIĆ IZNEO SVE O KULIĆIMA: Iz kafane je odlazila sa matorcima, a Siniša je bio KLOŠARČINA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

ŽESTOK MOMAK GRADIMIR MITIĆ IZNEO SVE O KULIĆIMA: Iz kafane je odlazila sa matorcima, a Siniša je bio KLOŠARČINA

Žestoki momak sa vrelog asfalta, Gradimir Mitić, izneo je šokantne tvrdnje o prošlosti rijaliti zvezde Miljane Kulić.

Objavljeno:

U šokantnom snimku on najpre ističe da, budući da je ceo život proveo na ulici, i da su njegovi iz Leskovca, ima dosta saznanja o tome šta je Miljana radila pre nego što je postala poznata zahvaljujući učešću u rijalitiji šou programima.

- Miljana je svojevremeno radila u kafani u mestu Malošište. To je bilo pre desetak godina, možda malo i više. Tu kafanu je držao Ceka, koji je nažalost preminuo. Kada je Miljana počela da radi kod njega u kafani, prvih desetak dana je bila normalna. Kasnije se ponašala katastrofalno. Posle posla bi išla sa ljudima znatno starijim od nje na neka mesta, pravili su sa njom igranke. Miljana je tom čoveku pravila haos, lomila mu je lokal, krala mu pazar. Imao je i tuče zbog Miljane, i tu je bilo svačega u tom lokalu - priča Gradimir.

On je u videu koji je osvanuo na Jutjubu izneo i detalje vezane za prošlost Miljaninog oca, Siniše Kulića.

- Miljana hvali svog oca kao boksera i jednog od poznatih kriminalaca u Nišu u to vreme. On je jedna obična klošarčina. Bio je mašinovođa, ili kondukter u vozu. Najjače krivično delo koje je počinio bio je šverc rakije iz Srbije u Mađarsku. On je lečeni alkoholičar, ljudi u Nišu ga pljuju, a kriminalci neće ni da govore o njemu - priča Mitić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.