SVI MISLE DA JE KOBRA PERVERZNI MATORAC FOTOGRAF! Biće vas SRAMOTA kad otkrijete ko je ON ZAISTA nekada bio!
Anastasija Buđić, Foto: Printscreen

niko nije znao

SVI MISLE DA JE KOBRA PERVERZNI MATORAC FOTOGRAF! Biće vas SRAMOTA kad otkrijete ko je ON ZAISTA nekada bio!

Kobrina ćerka otkrila sve detalje iz života najpoznatijeg fotografa

Objavljeno:

Nedavno je počela četvrta sezona najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" na televiziji Pink, a kako je već poznato, jedan od onih koji se uselio u Belu kuću je i Zoran Buđić, poznatiji kao Kobra. On je jedan od najpoznatijih paparaco fotografa na ovim prostorima, te nema sumnje da zna mnoge tajne javnih ličnosti.

Njegova ćerka, pevačica i model Anastasija Buđić ispričala je zanimljive detalje o očevom životu, te je otkrila kakav odnos ima sa tatom i kroz šta je njena porodica prošla.

- Moj otac ima jedan brak u kome je dobio sestru i mene. Posle razvoda oca i majke, Kobra nije hteo da se ženi. Ostao je zaljubljive prirode imao je dosta devojaka - rekla je Anastasija, pa otkrila najveću tajnu svoga oca:

- Niko ne zna da je on u vojsci bio najbolji snajperista, pa eto otud to "oštro" oko, nije ni čudo što je sad jedan od najboljih i najpoznatijih paparaco fotografa. Tata je snajper zamenio sa fotoaparatom. Takođe držao je pola "Severnog jadrana", radio je i sa teksilom - ispričala je modelsica.

Bonus video:

Espreso.co.rs/Alo.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.