BIVŠI KRIMINALAC SA VOŽDOVCA UPUTIO OZBILJNE PRETNJE KARAĐORĐU I VULETIĆU: Zbog takvih reči se napolju GUBI GLAVA
Foto: Printscreen

PAROVI

BIVŠI KRIMINALAC SA VOŽDOVCA UPUTIO OZBILJNE PRETNJE KARAĐORĐU I VULETIĆU: Zbog takvih reči se napolju GUBI GLAVA

Jednom od žestokih momaka sa voždovačkog asfalta i pripadniku beogradskog podzemlja devedesetih godina, Zoranu Brankoviću Lepom, nimalo se nije dopao način na koji je nedavno pomenut u rijalitiju "Parovi" prilikom gostovanja Karađorđa Subotića.

Objavljeno:

Tom prilikom, o njemu je na omalovažavajući način, u razgovoru sa Karađorđem, govorio pobednik "Parova 7" i učesnik devete sezone, Mladen Vuletić.

Lepi ističe da se za takve stvari u njegovom svetu gubi glava, kao i da je spreman da se suoči sa Vuletićem, kao i sa Karađorđem.

- Kada je Karađorđa Subotić nedavno ušao u vilu "Parove", pominjali su moje ime, mog starijeg brata, kao i mog pokojnog brata Rukija. Učesnik rijalitija Mladen Vuletic je uputio par uvreda na moj račun, a Karađorđe je rekao da ne bi da me ponižava, i uputio mi pozdrav... Spreman sam da uđem u vilu parova na 30 minuta da se pogledamo u oči. Karađorđa poznajem više od 20 godina i družili smo se neko vreme, Vuletića sam upoznao skoro kada mi je prišao na Adi i zatražio da se slika sa mnom, a posle svega priča ponižavajuće stvari o meni - kaže Branković za "Srbiju Danas" i nastavlja:

foto: Printscreen

- Čovek koji je jurio da bi se slikao sa mnom priča kako sam ja klošar i još dosta izmišljotina. Zbog takvih stvari se glava gubi, ne znam da li je on svestan toga. Pitam ga da li želi da sačuva glavu na ramenima? S obzirom na to da sam sam živeo život kakav sam živeo, mislim da on o tome može da sanja, može da se provlači po rijalitima i kako u koji uđe, kaže da je ta televizija njegova kuća, pa onda isto kaže u drugoj. Šta reći još o izdajniku, osim da ih sve lepo pozdravim - zaključuje Lepi.

Tokom gostovanja o kojem je reč, Karađorće je za Lepog rekao da "ima svoje trenutke, i da zavisi kako je stimulisan", a Vuletić je rekao:

- Kako zastondira, on tako priča, i ko mu kupi kutiju cigara, on tako priča - rekao je Vuletić, dok je Karađorđe na to odgovorio da ne želi da ponižava Lepog, i istakao da ga odavno poznaje, kao i njegovog brata Sašu, i da je poznavao i njegovog pokojnog brata Gorana Brankovića Rukija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.