J*BI GA,VIDI ŠTA ĆETE! Sve se otkriva! Fran pozvao Anđela da razgovaraj, Pauli se ovo NEĆE dopasti!
Zadruga 4, Foto: printscreen/tvpink

MULJAJU JOJ IZA LEĐA

J*BI GA,VIDI ŠTA ĆETE! Sve se otkriva! Fran pozvao Anđela da razgovaraj, Pauli se ovo NEĆE dopasti!

Rekla je juče jasno da joj se sviđaš,pričalo se u sobi za pušenje o Pauli

Objavljeno:

Nakon što je Lepi Mića pročitao pismo Velikog šefa koji je zadrugare obavestio da im više neće tolerisati kršenje pravila, Fran Pujas otišao je sa Miljanom Kulić u sobu za pušenje. Tamo je pozvao i Anđela Rankovića.

Njih dvojica pričali su o Pauli Hublin koja je ranije bila u vezi sa Franom, a zatim ga je ostavila i počela da se muva sa Anđelom.

- Kako to odjednom? Juče je bila jedna priča, sad druga - rekao je Fran, Anđelu.

foto: Printscreen youtube Zadruga

- Ne, ja sam joj rekao da se družimo i to je to, ali mi ne pada na pamet da gledam kako ti plačeš. Nisam ja zato ušao. Ja sam ti rekao da sam pop*zdeo kada si bio bezobrazan. Prosto, nije mi prijatno - rekao je Anđelo.

Neću ja više plakati. Dobro sam ja. U suštini ja bih trebalo tebi da se zahvalim, a ne da budem bezobrazan. Jasno mi je sve. Rekla je juče jasno da joj se sviđaš - rekao je Fran.

- Nema šta meni da zahvališ, bili ste zajedno, onda je tebi pomogla, bezveze je tako da pričaš. Vi ste raskinuli zato što je to puklo pre dva meseca, ali ste se vukli. Pa dobro, nema veze, šta sad da radimo. Ništa nije bilo. Bolje sada da ne bude ništa, nego da bude... Ti j*bi ga, vidi sad šta ćete vi sa krevetima. To je sada do vas. Otišao sam - rekao je Anđelo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.